Human Performance Award

Door: Heidi Van Der Ree  12-09-2008
Trefwoorden: Coaching, Training, Persoonlijke Effectiviteit

PERSBERICHT, voor onmiddellijke publicatie
___________________________________________________________________________

Trainings- en coachingsburo geeft ‘Human Performance Award’ aan meest succesvolle bedrijf op het gebied van persoonlijke effectiviteit!

Heidi van der Ree ontwikkelt trainingen en coachtrajecten voor de profit en non-profit sector op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Middelgrote- tot grote bedrijven in de regio Soest en omstreken, kunnen zich nu opgeven voor deelname aan de Human Performance Award.

Middels een ‘quickscan’ wordt bepaald hoe succesvol uw bedrijf is op het gebied van persoonlijke effectiviteit. De onderwerpen die aan de orde komen zijn communicatie, uitdaging, visie, innovatie en sfeer. Het bedrijf dat het beste scoort op de hierboven genoemde punten zal worden beloond met een award en persaandacht. Deze, door een bekende kunstenaar gecreërde award, zal iedere vijf jaar worden uitgereikt.


Meer informatie
Tijdsinvestering? Korte, gestructureerde intervieuws met een directielid, de HR manager en drie werknemers. Vervolgens ontvangt u binnen een week een rapport met daarin een heldere uiteenzetting van de bevindingen.
De resultaten van de deelnemende bedrijven worden met elkaar vergeleken. Dit resulteert in een einduitslag waarna de eervolle ‘Human Performance Award’ wordt uitgereikt.

Achtergrondinformatie
Elementair voor een succesvolle onderneming, is dat de mensen die er werken plezier hebben in hetgeen zij doen en door hun management gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.
We analyseren dit proces en zetten vervolgens in overleg een tailor-made traject uit met als doel: het optimaliseren van ieders performance. Dit kan zowel door groepstrainingen, teamcoaching en/of individuele coaching.
Bij het werken met ons buro ervaar je oprechte aandacht, directheid, plezier en authenticiteit.
Het plezier en de voldoening in het werk keren terug. Met als prachtig resultaat dat u en/of uw organisatie nog succesvoller wordt.

Mijn visie: Vrijheid in Verbondenheid.

Voor aanmeldingen en meer informatie kunnen bedrijven mailen naar [email protected]

Soest, 10 september 2008
___________________________________________________________________________

Trefwoorden: Coaching, Persoonlijke Effectiviteit, Training