KleurRijker zet 10.000ste cursist in het zonnetje op nationale naturalisatiedag

KleurRijker zet 10.000ste cursist in het zonnetje op nationale naturalisatiedag van Kleurrijker

Door: Kleurrijker  16-12-2008
Trefwoorden: Inburgering, Roc, West-brabant

15 december 2008 is uitgeroepen tot nationale naturalisatiedag. Bij ROC West-Brabant in Bergen op Zoom was er extra reden voor een feestje. Hier zijn de 10.000ste en 10.001ste KleurRijkercursist begonnen aan het inburgeringstraject met de lesmethode KleurRijker.

KleurRijker uit Soest is marktleider met haar inburgeringsmethode, die momenteel door 31 ROC's, taalinstituten en re-integratiebedrijven wordt ingezet om inburgeraars kennis te laten maken met Nederland en het inburgeringsexamen te laten halen.

In Bergen op Zoom kreeg de Thaise Ratana als 10.000ste KleurRijkercursist haar cursistcode, een kookboek met typisch Nederlandse recepten en een KleurRijker Portfolio uitgereikt. Zij kwam ruim twee jaar geleden naar Nederland en volgt nu naast haar fulltime baan de inburgeringsmethode van KleurRijker op het Kellebeek College van ROC West-Brabant.
Natuurlijk kreeg ook de 10.001ste cursist, de uit Rusland afkomstige Olga, een hartelijk welkom en een kookboek. Beide dames werken hard aan hun toekomstdromen. Ratana wil graag de zorg in en Olga hoopt een eigen bloemenzaak te beginnen. Behalve deze twee nieuwe cursisten werden ook drie reeds geslaagde KleurRijkercursisten in de bloemetjes gezet.

Op 16 december 2008 gaf Ratana een interview aan Omroep West-Brabant. Beluister hier het interview.

 Meer informatie over KleurRijker op www.kleurrijker.nl .

Trefwoorden: Inburgeren, Inburgering, Inburgeringsmethode, Kleurrijker, Nt2, Roc, West-brabant,