Muziekschool Soester

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalplein 19 , 3762 BN Soest, Utrecht

E-mail

Over Muziekschool Soester

Muziekschool Soester. De eerste proefles is gratis. Om aan te melden of voor meer informatie belt u 035-8887745. Zowel privé- als groepslessen. Wij geven les zowel aan kinderen als aan volwassen, beginners en gevorderden.

Gert D. Kok ( Amersfoort, 1942 ) is een Nederlands muziekpedagoog. Kok studeerde na zijn middelbare schoolperiode voor onderwijzer. Tevens volgde hij pianolessen bij Herwig van der Glas.

Vervolgens studeerde hij koordirectie bij Matthy Verbarendse aan De Stichtse Muziekacademie te Utrecht. Na deze opleiding volgde Gert Kok, op advies van Johan van den Boogert, directeur van het Utrechts Conservatorium, pianolessen bij de bekende Utrechtse pianopedagoog Joop Stringa. Op latere leeftijd nam hij nog lessen bij Dick Vissers uit Huizen.

Na het Staatsexamen piano met goed gevolg te hebben afgelegd, en het diploma Schoolmuziek te hebben behaald, begon zijn loopbaan in het onderwijs.

In 1970 begon Kok met lesgeven in het Lager Onderwijs en al snel daarna volgde het Middelbaar Onderwijs.

Hij was werkzaam als muziekdocent in Amsterdam en vele andere steden. Ook maakte hij veel naam als muziekpedagoog. Daarnaast bekleedde Kok vele bestuursfuncties op het gebied van kunst en cultuur in Nederland. Hij stond ondermeer aan de wieg van de oprichting van de Soester Muziekschool.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Soest Utrecht

Is Muziekschool Soester in Dalplein 19, Soest Utrecht 3762 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Piano diensten in Soest Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soest Piano per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soest Utrecht, 3762 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826894]