Orthodontie Soestdijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mariastraat 1 , 3762 CW Soest, Utrecht

E-mail

Over Orthodontie Soestdijk

Het professionele team van Orthodontie Soestdijk doet haar uiterste best om voor de patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke lach te creëren. Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op cariës en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren. De praktijk is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie, van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

Wij doen ons best om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Voor het bereiken van dit doel is een goede samenwerking tussen ons team en de patiënt van groot belang. Wij staan voor een goede organisatie, voorlichting en het gebruik van de meest geavanceerde materialen en methoden. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet, motivatie en bovenal een uitstekende mondhygiëne. Samen kunnen wij een goed en succesvol resultaat bereiken.

De praktijk is gevestigd in de voormalige Mariaschool te Soest.

De Mariaschool is in 1921 gebouwd en heeft tot 1987 dienst gedaan als school. Er waren plannen de school te slopen; gelukkig zijn deze niet doorgegaan en staat het gebouw nu op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege het aparte karakter en de bouwstijl.
Sinds 1999 is de school in gebruik als orthodontiepraktijk. Hiervoor is de school volledig gerenoveerd en waar mogelijk in de oude staat hersteld. Hierbij zijn veel oorspronkelijke elementen weer teruggebracht. Er is een goede combinatie gevonden tussen het "oude" en "nieuwe" gebruik zonder de sfeer aan te tasten.

De praktijk is oorspronkelijk in 1987 gestart door de heer R.M.H. van Hees. Sinds januari 2009 werkte hij samen met de heer R.G. Jansen. Tot ons grote verdriet is de heer van Hees op 28 september 2009 onverwacht en veel te vroeg overleden. Sindsdien leidt de heer Jansen de praktijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Orthodontie Soestdijk in Mariastraat 1, Soest Utrecht 3762 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Soest Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soest Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soest Utrecht, 3762 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818534]