Bertil Brendeke nieuwe managing director bij SERVER4YOU

Bertil Brendeke nieuwe managing director bij SERVER4YOU van Server4you

Door: Server4you  23-05-2007
Trefwoorden: Isp, Server, Bertil Brendeke

Soest, 23 mei 2007 - SERVER4YOU, de onlangs in Nederland gestarte internationale Internet Service Provider (ISP), heeft Bertil Brendeke benoemd tot managing director voor Nederland. Bertil heeft diverse management-functies vervuld in de ICT-branche en de finance sector. Hiervoor was hij ondermeer werkzaam als commercieel directeur bij IS Interned Services, de grootste Microsoft ISP in Nederland. In zijn nieuwe functie bij SERVER4YOU is Bertil Brendeke gestart met de introductie van SERVER4YOU in de Nederlandse markt. Hij doet dit vanuit het kantoor van SERVER4YOU in Soest.

“Nederland is klaar voor de volgende stap als het gaat om hosting. Gebruikers willen meer controle en sneller nieuwe mogelijkheden kunnen toepassen. Virtuele- en dedicated servers bieden dit en zijn daarmee de toekomst”, aldus Bertil Brendeke. “SERVER4YOU is onderdeel van een van de grootste hosting bedrijven ter wereld en kan door dit volume en deze expertise een hoge kwaliteit tegen de allerscherpste prijzen bieden.”

---------

Noot voor de redactie: een foto op hoge resolutie van Bertil Brendeke, managing director bij SERVER4YOU, is op te vragen op onderstaand telefoonnummer.

Over SERVER4YOU
SERVER4YOU is een 'top level' hosting provider die zich op een breed publiek richt. Het bedrijf biedt een up-to-date pakket internetdiensten voor particuliere en zakelijke internetgebruikers. SERVER4YOU onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen, vaak 20 tot 60 procent lager dan de concurrentie. Het productportfolio omvat webhosting en huur van virtuele of dedicated servers.
SERVER4YOU is onderdeel van het Duitse Intergenia AG. Deze startte in 2001 de SERVER4YOU-formule, die sindsdien in meerdere landen geïntroduceerd is, waaronder in Duitsland en de Verenigde Staten. Met 15.000 servers binnen de groep behoort SERVER4YOU tot de grootste internet service providers ter wereld. Intergenia kreeg in 2006 tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conferentie een Partner of the Year-onderscheiding in de categorie Advanced Infrastructure Solutions Specialization. Het Nederlandse kantoor van SERVER4YOU is gevestigd in Soest. Meer informatie over SERVER4YOU kunt u vinden op www.server4you.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Joyce Roelofs
Tel. 035-5822730 / 06-462 932 37
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Bertil Brendeke, Isp, Server, Server4you,