SERVER4YOU annonceert als eerste ISP testmogelijkheid van virtuele servers

SERVER4YOU annonceert als eerste ISP testmogelijkheid van virtuele servers van Server4you

Door: Server4you  16-07-2007
Trefwoorden: Webhosting, Isp, Virtuele Server

Internetgebruikers kunnen vSERVER vier dagen kosteloos uitproberen

Soest, 16 juli 2007 – SERVER4YOU, de onlangs in Nederland gestarte internationale Internet Service Provider (ISP), biedt internetgebruikers, als eerste in Nederland, de mogelijkheid kosteloos kennis te maken met virtuele servers. Met een testperiode van vier dagen kunnen gebruikers de mogelijkheden van de vSERVER uitproberen.

Door steeds intensiever gebruik van internet hebben internetgebruikers behoefte aan servercapaciteit voor webhosting, het opslaan van gegevens, het maken van back-ups of het publiceren van foto- en videobeelden. De kosten voor aanschaf en onderhoud van een eigen server zijn relatief hoog. Gebruikers die voldoende hebben aan een server met lagere geheugencapaciteit kunnen bij SERVER4YOU een vSERVER huren.

Volwaardige server, lage kosten
In tegenstelling tot een eigen dedicated server wordt bij een virtuele server een gedeelte van een server gehuurd. Het grote verschil met een gedeelde machine, zoals gebruikt bij webhosting, is dat een virtual server gebruik maakt van een eigen besturingssysteem, zoals Windows of Linux. Hierdoor beschikt de gebruiker over de volledige voordelen van een dedicated server tegen aanzienlijk lagere kosten die vergelijkbaar zijn met de kosten van een webhosting pakket van andere Internet Service Providers.

“Steeds meer mensen maken gebruik van internet voor het publiceren van websites, maar ook voor het spelen van games en publicatie van grote bestanden zoals films en foto’s”, aldus Bertil Brendeke, managing director bij SERVER4YOU. “Het huren van een vSERVER is een aantrekkelijke oplossing voor internetgebruikers om tegen lagere kosten over alle voordelen van een eigen server te beschikken. SERVER4YOU is onderdeel van één van de grootste hosting bedrijven ter wereld en kan door zijn volume en expertise een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen bieden.”

Beschikbaarheid
Bij overlegging van een geldig en werkend e-mailadres en mobiele telefoonnummer is het mogelijk om vier dagen kosteloos en zonder verplichtingen te beschikken over een virtuele server. De actie start 16 juli 2007 en geldt voor alle vSERVER producten van SERVER4YOU.

----------
Noot voor de redactie
Redacties die geïnteresseerd zijn om een vSERVER te evalueren, kunnen contact opnemen met Joyce Roelofs, telefoon 035-582 2730.

Over SERVER4YOU
SERVER4YOU is een 'top level' hosting provider die zich op een breed publiek richt. Het bedrijf biedt een up-to-date pakket internetdiensten voor particuliere en zakelijke internetgebruikers. SERVER4YOU onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen, vaak 20 tot 60 procent lager dan de concurrentie. Het productportfolio omvat webhosting en huur van virtuele of dedicated servers.
SERVER4YOU is onderdeel van het Duitse Intergenia AG. Deze startte in 2001 de SERVER4YOU-formule, die sindsdien in meerdere landen geïntroduceerd is, waaronder in Duitsland en de Verenigde Staten. Met 15.000 servers binnen de groep behoort SERVER4YOU tot de grootste internet service providers ter wereld. Intergenia kreeg in 2006 tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conferentie een Partner of the Year-onderscheiding in de categorie Advanced Infrastructure Solutions Specialization. Het Nederlandse kantoor van SERVER4YOU is gevestigd in Soest. Meer informatie over SERVER4YOU kunt u vinden op www.server4you.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
Tel. 035-5822730 / 06-4629 3237
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Isp, Server4you, Virtual Server, Virtuele Server, Webhosting,