SERVER4YOU start in Nederland

SERVER4YOU start in Nederland van Server4you

Door: Server4you  23-05-2007
Trefwoorden: Internet, Hosting, Isp

Internationaal succes Internethosting nu ook voor Nederland

Soest, 23 mei 2007 – SERVER4YOU, een van de grootste internationale Internet Service Providers (ISP), is in Nederland van start gegaan. Vanuit de nieuwe vestiging in Soest biedt SERVER4YOU internethosting diensten aan consumenten en zakelijke klanten in Nederland.

In landen als Duitsland en Amerika is SERVER4YOU, onderdeel van het Duitse Intergenia AG, al een van de grootste aanbieders op hosting gebied. De schaalgrootte van de onderneming maakt het mogelijk om consumenten en zakelijke klanten diensten te bieden die innovatief zijn, een hoog kwaliteitsniveau hebben en toch behoren tot de goedkoopste in de markt. Deze formule heeft internationaal al veel succes geoogst. Dit wordt mede ondersteund door de grote marktgroei, veroorzaakt door het steeds intensievere internetgebruik van consumenten, die steeds meer grote bestanden als foto’s, filmmateriaal, muziek, games et cetera willen publiceren. Ook in de zakelijke markt stijgt de vraag naar goede en betaalbare servercapaciteit omdat ook het aantal bedrijven die het internet intensief gebruiken in de bedrijfsvoering nog steeds explosief stijgt.

“Nederland is klaar voor de volgende stap als het gaat om hosting. Gebruikers willen meer controle en sneller nieuwe mogelijkheden kunnen toepassen. Virtuele- en dedicated servers bieden dit en zijn daarmee de toekomst”, aldus Bertil Brendeke, managing director Nederland bij SERVER4YOU. “SERVER4YOU is onderdeel van een van de grootste hosting bedrijven ter wereld en kan door dit volume en deze expertise een hoge kwaliteit tegen de allerscherpste prijzen bieden.”

----
Over SERVER4YOU
SERVER4YOU is een 'top level' hosting provider die zich op een breed publiek richt. Het bedrijf biedt een up-to-date pakket internetdiensten voor particuliere en zakelijke internetgebruikers. SERVER4YOU onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardige producten tegen zeer concurrerende prijzen, vaak 20 tot 60 procent lager dan de concurrentie. Het productportfolio omvat webhosting en huur van virtuele of dedicated servers.
SERVER4YOU is onderdeel van het Duitse Intergenia AG. Deze startte in 2001 de SERVER4YOU-formule, die sindsdien in meerdere landen geïntroduceerd is, waaronder in Duitsland en de Verenigde Staten. Met 15.000 servers binnen de groep behoort SERVER4YOU tot de grootste internet service providers ter wereld. Intergenia kreeg in 2006 tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conferentie een Partner of the Year-onderscheiding in de categorie Advanced Infrastructure Solutions Specialization. Het Nederlandse kantoor van SERVER4YOU is gevestigd in Soest. Meer informatie over SERVER4YOU kunt u vinden op www.server4you.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Joyce Roelofs
Tel. 035-5822730 / 06-4629 3237
E-mail: server4you@marcommit.nl  

Trefwoorden: Hosting, Internet, Internet Service Provider, Internethosting, Isp, Server