Annie Connect en ComsysConnect presenteren unieke aanpak

Annie Connect en ComsysConnect presenteren unieke aanpak van Comsys

Door: Comsys  30-05-2008
Trefwoorden: Callcenter, Comsys, Comsysconnect,

Zo kan de burger in Rotterdam straks terecht voor alle vragen via 14010. En in Amsterdam kiest men 14020. Gemeentes mogen de callcenters zelf inrichten, waardoor ze vrij zijn om zelf mensen aan te nemen of de inrichting uit te besteden aan een extern callcenter. Gemeente Rotterdam heeft een eigen visie voor de invulling van hun callcenter en heeft daarom de organisatie Ro!Entree opgericht. Omdat medewerkers van callcenters ook vanuit huis kunnen opereren, wil Rotterdam haar callcenter bemannen met inwoners die nu nog thuis verblijven vanwege een arbeidshandicap of andere redenen waardoor zij moeilijk bemiddelbaar zijn in de arbeidsmarkt. Thuiswerken is een goede optie voor deze specifieke groep inwoners, omdat dit de drempel voor herintreden op de arbeidsmarkt kan verlagen.

Voor de ontwikkeling van dit project nam Gemeente Rotterdam contact op met Annie Connect. Annie Connect heeft jarenlange ervaring met het concept van thuiswerkers in de callcenter branche. De helft van de werknemers van Annie Connect werkt vanuit huis en vele werknemers met een WAO/ WIA-achtergrond hebben inmiddels een vast dienstverband. De werkwijze van Annie Connect is in samenwerking met het bedrijf Comsys ontwikkeld tot een compleet hosted virtueel contactcenterproduct. Dit product is onder de nieuwe naam ComsysConnect nu ook beschikbaar voor andere bedrijven en gemeenten die het model van Annie Connect willen implementeren in hun situatie.

---------------------------

Over Annie Connect
Annie Connect ondersteunt sinds 1 februari 2000 bedrijven in de telefonische dienstverlening. Dit kan zowel inkomend belverkeer zijn (inbound) als uitgaand belverkeer (outbound). De opzet van het callcenter is uniek in de branche. Een groot deel van de Annies werkt thuis. Iedereen beschikt op de thuiswerkplek over een telefoon met headset, PC en Internet via ADSL of kabel. Belscripts en databestanden zijn via het Internet bereikbaar. Dit werk is dus ook bij uitstek geschikt voor mensen met een arbeidshandicap. Juist deze groep sluit vaak naadloos aan op het concept van Annie Connect. Want Annie Connect wil werken met mensen die loyaal en gemotiveerd zijn, medewerkers die relatief hoog opgeleid zijn en die met plezier thuis blijven voor hun werk. Naast de mensen die vanuit huis werken, is er ook een callcenter in Veenendaal en een vestiging in Breda. www.annie.nl.  

Over ComsysConnect
ComsysConnect levert een hosted virtueel contactcenter oplossing op basis van 8 jaar praktijkervaring. ComsysConnect is een Nederlandse onderneming die ontstaan is uit de bundeling van de technische mogelijkheden van interactieve telefoniespecialist en serviceprovider (Comsys) en de praktijkervaring van het grootste virtuele callcenter (Annie Connect) in Nederland. ComsysConnect heeft alle kennis en beschikbare mogelijkheden in de praktijk kunnen ontwikkelen en heeft bewezen snel te kunnen inspelen op specifieke gebruikerswensen. ComsysConnect biedt een aantal unieke functionaliteiten die de efficiëntie van contactcenters enorm vergroot. Het systeem is optimaal ingericht voor thuiswerkers en in en outbound gesprekken worden volledig geïntegreerd. Ook klantvragen die binnenkomen via e-mail, website, chat of sms worden door het systeem beschouwd als inbound calls en dus automatisch doorgezet. Doordat al deze activiteiten gecombineerd kunnen worden, is het werk zeer afwisselend voor de medewerkers.
Voor meer informatie: www.comsysconnect.com.  


Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel.: 035 – 543 54 94 of 06 – 467 104 98
Email: Comsys@voice-pr.nl  

Trefwoorden: Callcenter, Comsys, Comsysconnect,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share