Comsys en COLT Telecom werken samen aan innovatie

Comsys en COLT Telecom werken samen aan innovatie van Comsys

Door: Comsys  13-03-2008
Trefwoorden: Samenwerking, Innovatie, Colt Telecom

De oplossing is vooral geschikt voor grote media-acties en biedt nieuwe videodiensten, zoals stemmen via de mobiele telefoon, het uploaden van videobestanden en Video IVR. Mediaorganisaties en organisaties gespecialiseerd in het leveren van mobiele content kunnen daardoor de mogelijkheid bieden om videocontent uit te wisselen tussen verschillende mobiele telefoons.

Het fysieke platform, waarvan het SpeechFrame®-platform van Comsys de basis vormt, bevindt zich in het datacentrum van COLT Telecom in Amsterdam. Hierdoor kan het pan-Europese netwerk van COLT Telecom ingezet worden om de diensten van Comsys en COLT overal in Europa aan te bieden. Comsys verzorgt het onderhoud en beheer van het SpeechFrame®-platform en de configuratie door COLT Telecom garandeert dat er geen sprake is van ‘Single Point of failure’.

In eerste instantie richten Comsys en COLT Telecom zich op het ontwikkelen van nieuwe interactieve diensten, zoals Video Mail en Videoconferencing, voor mediaorganisaties, content providers en andere B2B-organisaties in de Benelux. In een later stadium willen zij de diensten ook in andere landen binnen Europa aanbieden.

Tanuja Randery, Managing Director van COLT Telecom: “De samenwerking met Comsys stelt COLT Telecom in staat zich te onderscheiden van andere telecom operators door de toegevoegde waarde die het Comsys platform biedt. Naast onze bestaande diensten kunnen wij nu een uitgebreid portfolio van diensten en interactieve applicaties bieden, zoals bijvoorbeeld videoapplicaties.

Gerrit-Jan Konijnenberg, CEO van Comsys: “Mede door het groeiende aantal UMTS-telefoons neemt de vraag naar interactieve telefoniediensten toe. Dankzij deze samenwerking kunnen wij gezamenlijk video- en spraakdiensten leveren en daarbij gebruikmaken van de infrastructuur en kennis van COLT Telecom.”

-------------------------------------------------------------

Over COLT
COLT is een toonaangevende Europese aanbieder van zakelijke telecommunicatiediensten en is gespecialiseerd in het aanbieden van data, spraak en managed services voor middelgrote en grote organisaties en wholesale klanten. COLT heeft meer dan 50.000 klanten in de diverse sectoren. COLT bezit en beheert 20.000 km netwerk, inclusief metropolitan area networks in 13 landen, in 32 grote Europese steden met directe glasvezelverbindingen naar 14.000 kantoren en 16 COLT data centra.

COLT Telecom Group S.A. staat genoteerd op de London Stock Exchange (COLT). Meer informatie over COLT en haar diensten kunt u vinden op www.colt.net.

Over Comsys
Comsys is specialist in interactieve telefonie en levert telecommunicatie producten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO’s en callcenters. Comsys is daarnaast de enige Europese Service Provider met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van interactive media services. Comsys beschikt over hosted service centra op 7 locaties verspreid over Europa.

Voor de callcenter en mediabranche levert Comsys een reeks snel inzetbare oplossingen voor het verbeteren van de bereikbaarheid, het efficiënt inzetten van mensen en middelen en het realiseren van (opbrengstgenererende) interactieve telecommunicatie concepten. Ook voor andere specifieke branches en toepassingen ontwikkelt Comsys deze oplossingen op het gebied van Voice, Web en Mobile. Voor meer informatie: www.comsys.net.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Brigitte Buijs
Manager Marketing Communications & PR
COLT Netherlands
Tel: +31 (0) 20 888 20 98
E-mail: [email protected]

Voice-pr
Purdey Horbach
Tel: + 31 (0) 35 543 54 94
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Colt Telecom, Comsys, Innovatie, Samenwerking, Speechframe, Video Ivr,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share