ComsysConnect wint EwerkAspectPrijs 2008

ComsysConnect wint EwerkAspectPrijs 2008 van Comsys

Door: Comsys  26-11-2008
Trefwoorden: Comsys, Comsysconnect, Ewerk,

Soesterberg, 26 november 2008 - ComsysConnect heeft gisteren de EwerkAspectPrijs ontvangen. De EwerkAspectPrijs is een onderscheiding, die wordt toegekend aan onderzoeken, artikelen, werkplekconcepten, producten of diensten, die een waardevolle bijdrage leveren aan de invoering van e-werken in organisaties. De jury was unaniem van mening dat ComsysConnect deze prijs verdient. Volgens de jury levert ComsysConnect een unieke hosted virtueel contactcenter oplossing en kan de organisatie na ruim 8 jaar ervaring concluderen dat het vanuit huis werken in een virtueel callcenter grote voordelen biedt, voor medewerkers en management. ComsysConnect is begin 2008 ontstaan uit AnnieConnect (ook een Ewerkprijswinnaar) en Comsys, een specialist in interactieve telefonie. Echter, de organisatie heeft sinds 2000 ervaring opgedaan bij vele organisaties. Daaruit blijkt dat Comsys geen pioniersclub is, maar ‘proven technology’ levert.

Niet alleen de jury was unaniem overtuigd van de ComsysConnect oplossing, maar ook het aanwezige congrespubliek op het Ewerk event mocht haar stem uitbrengen. Na een pitch aan het publiek in de zaal, kozen zij in grote meerderheid voor de ComsysConnect nominatie.

ComsysConnect heeft bewezen dat thuiswerken in een contactcenter heel goed mogelijk is. Dankzij de beschikbaarheid van intelligente online en real-time monitoring en rapportagetools biedt ComsysConnect mogelijkheden voor excellente controle en supervisie op de medewerkers, zelfs als zij thuis werken. Het systeem is niet alleen optimaal ingericht voor thuiswerkers, maar maakt het ook mogelijk om zeer efficiënt te werken door inbound en outbound gesprekken te ‘blenden’ en klantcontact via e-mail, website, chat of sms te integreren.

Rien Kriboo, één van de directeuren van ComsysConnect: “We zijn enorm trots op deze prijs voor onze organisatie. Helemaal gezien het feit dat de organisatie pas dit jaar officieel van start is gegaan. Begin 2008 hebben Comsys, specialist in interactieve telefonie, en Annie Connect, het grootste virtuele callcenter in Nederland, deze nieuwe onderneming opgericht.”

Jeroen Prinsen, mede-directeur bij ComsysConnect vult aan: “Wij zijn ervan overtuigd dat de pionierstijd op het gebied van thuiswerken achter ons ligt en dat het de komende jaren sterk aan terrein gaat winnen. ComsysConnect kan op eenvoudige wijze thuiswerken integreren met de werkzaamheden van het contactcenter. Dit kan een zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde vormen om goed personeel aan te trekken. Contactcenter medewerkers kunnen gewoon vanuit huis werken, zodat zij niet met de auto achteraan hoeven te sluiten in de steeds langer wordende files. Hiermee besparen contactcenters niet alleen op reiskosten, maar voorkomen ook dat medewerkers de auto in stappen. Dit leidt tot minder CO2-uitstoot en dus een positieve bijdrage aan het milieu.”Trefwoorden: Comsys, Comsysconnect, Ewerk, Ewerkaspectprijs,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share