Gerrit Jan Konijnenberg vice-voorzitter van Mobile Entertainment Forum (MEF) EMEA

Gerrit Jan Konijnenberg vice-voorzitter van Mobile Entertainment Forum (MEF) EMEA van Comsys

Door: Comsys  14-02-2008
Trefwoorden: Mef, Comsys, Mobile Entertainment Forum,

Gerrit Jan Konijnenberg over zijn benoeming: “De mobiele entertainment industrie groeit alleen nog maar verder, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor verbetering. Het MEF richt zich de komende jaren met name op de gebruikerservaring en het vertrouwen van de consument, bijvoorbeeld door het initiëren van wet- en regelgeving.”

------------------------------------------

Over het Mobile Entertainment Forum (MEF)
Het MEF is al sinds 2000 wereldwijd de belangrijkste branche organisatie voor grote en kleine ondernemingen binnen de volledige waardeketen van mobile entertainment.
De leden zijn producenten van mobiele telefoons, technologie bedrijven, ondernemingen die entertainment continu ontwikkelen en vermarkten, en de operators die het totaalpakket aanbieden. Meer informatie: www.m-e-f.org

Over Comsys
Comsys is specialist in interactieve telefonie en levert telecommunicatie producten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO’s en callcenters. Comsys is daarnaast de enige Europese Service Provider met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van interactive media services. Comsys beschikt over hosted service centra op 7 locaties verspreid over Europa.

Voor de callcenter en mediabranche levert Comsys een reeks snel inzetbare oplossingen voor het verbeteren van de bereikbaarheid, het efficiënt inzetten van mensen en middelen en het realiseren van (opbrengstgenererende) interactieve telecommunicatie concepten. Ook voor andere specifieke branches en toepassingen ontwikkelt Comsys deze oplossingen op het gebied van Voice, Web en Mobile. Voor meer informatie: www.comsys.net.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Purdey Horbach
Tel. 035 – 543 54 94
[email protected]

Trefwoorden: Comsys, Mef, Mobile Entertainment Forum,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share