Implementatie en beheer contactcenter systeem energie:direct door ComsysConnect

Implementatie en beheer contactcenter systeem energie:direct door ComsysConnect van Comsys

Door: Comsys  11-09-2008
Trefwoorden: Hosted, Contactcenter, Comsysconnect

Soesterberg, 11 september 2008 – ComsysConnect, leverancier van hosted contactcenter oplossingen, levert de volledige implementatie en het beheer van de telefonie en het contactcenter systeem van energie:direct, de flexibele online energieleverancier. ComsysConnect verzorgt het volledige beheer van de contactcenter software en systemen en de telefonie infrastructuur. Hierdoor kan energie:direct zich volledig toeleggen op het optimaal afhandelen van de klantcontacten. De implementatie is, zoals gepland, begin september succesvol afgerond.

Na een zeer uitvoerige en gedegen marktoriëntatie heeft energie:direct gekozen voor ComsysConnect vanwege de functionaliteiten en de flexibiliteit van de organisatie. Daarnaast bleek ComsysConnect het best in staat invulling te geven aan de ambitieuze business doelstellingen van energie:direct.

De contactcenter oplossing van ComsysConnect is uniek, omdat het door jarenlange praktijkervaring is opgebouwd. Hierdoor is het systeem zeer compleet en eenvoudig in gebruik, zowel voor de callcenter agents, de supervisors als de callcenter managers. Alle informatie die nodig is voor het efficiënt en effectief runnen van het callcenter is altijd real time en online beschikbaar. Michiel Player, projectleider bij energie:direct: “De implementatie is boven verwachting verlopen en wij kunnen dan ook melden dat die heeft geleid tot groot enthousiasme onder de gebruikers. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking met ComsysConnect en de toekomst van ons contactcenter.”

----------------

Over ComsysConnect
ComsysConnect levert een hosted virtueel contactcenter oplossing op basis van 8 jaar praktijkervaring. ComsysConnect is een Nederlandse onderneming die ontstaan is uit de bundeling van de technische mogelijkheden van interactieve telefoniespecialist en serviceprovider (Comsys) en de praktijkervaring van het grootste virtuele callcenter (Annie Connect) in Nederland. ComsysConnect heeft alle kennis en beschikbare mogelijkheden in de praktijk kunnen ontwikkelen en heeft bewezen snel te kunnen inspelen op specifieke gebruikerswensen. ComsysConnect biedt een aantal unieke functionaliteiten die de efficiëntie van contactcenters enorm vergroot. Het systeem is optimaal ingericht voor thuiswerkers en in en outbound gesprekken worden volledig geïntegreerd. Ook klantvragen die binnenkomen via e-mail, website, chat of sms worden door het systeem beschouwd als inbound calls en dus automatisch doorgezet. Doordat al deze activiteiten gecombineerd kunnen worden, is het werk zeer afwisselend voor de medewerkers.
Voor meer informatie: www.comsysconnect.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel.: 035 – 543 54 94 of 06 – 467 104 98
Email: [email protected]

Trefwoorden: Comsysconnect, Contactcenter, Hosted,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share