iNEWiT en Comsys bundelen krachten voor VIUCom

Door: Comsys  25-02-2008
Trefwoorden: Beveiliging, Video, Telecom

iNEWiT en Comsys bundelen krachten voor VIUCom

VIUCom nieuwe mobiele videodienst voor carriers

Soesterberg/Mechelen, 25 februari 2008 – iNEWiT, specialist in mobiele video en monitoring, en Comsys, specialist in interactieve telefonie, hebben samen VIUCom ontwikkeld. VIUCom is een nieuwe mobiele video-oplossing waarmee telecomoperators in staat zijn hun klanten een krachtige tool aan te bieden voor videomonitoring. VIUCom is een combinatie van het VIU-product van iNEWiT met het Comsys SpeechFrame Video IVR-platform, waardoor camerabeelden over 3G- of UMTS-netwerken kunnen worden bekeken. VIUCom is voornamelijk bestemd voor beveiliging- en surveillancewerkzaamheden.

De gebruiker kan met VIUCom een videocall opzetten om rond te kijken met de mobiele videocamera op locatie. Daarnaast is het mogelijk om een waarschuwing te krijgen wanneer de VIU-camera beweging vaststelt en dan vervolgens verbinding te maken met de camera. De gebruiker koopt hiervoor een iNEWiT VIU mobiele videocamera en heeft daarnaast een telefonie (3G) abonnement van een telecomoperator nodig. Het iNEWiT-product kan worden aangepast aan de look & feel van de operator en als een package onder de merknaam van de operator worden verkocht.

De VIUCom-oplossing biedt voordelen ten opzichte van meer complexe mobiele videosystemen. De oplossing is zeer gebruikervriendelijk, vereist geen installatie van een videoplayer op de telefoon en de gebruiker kan met zijn mobiele telefoon de VIU-camera bellen.

Telecomoperators kunnen met VIUCom omzet genereren uit videocallminuten en een interessante 3G-dienst beschikbaar stellen.

Trefwoorden: Beveiliging, Comsys, Inewit, Surveillance, Telecom, Video, Viucom,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share