Marc Breuking nieuwe Account Manager bij Comsys

Marc Breuking nieuwe Account Manager bij Comsys van Comsys

Door: Comsys  03-06-2008
Trefwoorden: Personalia, Account Manager, Comsys

“Comsys is een ambitieus bedrijf. Het zeer vooruitstrevende Speechframe®platform zorgt ervoor dat wij snel kunnen inspringen op klantwensen, doordat we op dit platform zeer snel en gemakkelijk kunnen ontwikkelen“, aldus Marc Breuking. “Ik vind het belangrijk om bij een organisatie te werken waar ik mezelf persoonlijk en professioneel kan blijven ontwikkelen en waar ook het product wordt doorontwikkeld. Comsys biedt mij deze mogelijkheid, omdat ik me zowel kan bezighouden met bestaande klanten als met new business. Het is voor mij een uitdaging om samen met het salesteam de aanwezigheid van Comsys in de aan mij toebedeelde segmenten verder uit te breiden. Ik zet mijn eerder opgedane kennis en ervaring hier graag voor in.”

---------------------------
Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een foto van Marc Breuking. Voor de foto in hoge resolutie kunt u contact opnemen met Charlene Cloo: comsys@voice-pr.nl.

Over Comsys
Comsys is specialist in interactieve telefonie en levert telecommunicatie producten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO’s en callcenters. Comsys is daarnaast de enige Europese Service Provider met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van interactive media services. Comsys beschikt over hosted service centra op 7 locaties verspreid over Europa.

Voor de callcenter en mediabranche levert Comsys een reeks snel inzetbare oplossingen voor het verbeteren van de bereikbaarheid, het efficiënt inzetten van mensen en middelen en het realiseren van (opbrengstgenererende) interactieve telecommunicatie concepten. Ook voor andere specifieke branches en toepassingen ontwikkelt Comsys deze oplossingen op het gebied van Voice, Web en Mobile. Voor meer informatie: www.comsys.net.  

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Charlene Cloo
Tel.: 035 – 543 54 94 of 06 – 467 104 98
Email: Comsys@voice-pr.nl  

Trefwoorden: Account Manager, Comsys, Personalia,

Contact Comsys

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share