Huisartsenpraktijk S J van Beukering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Angerenstraat 1 , 3769 BA Soesterberg, Utrecht
Soest, Utrechtse Heuvelrug

E-mail - Geen ingevoerd

Over Huisartsenpraktijk S J van Beukering

Per september 2015 is de praktijk overgegaan naar mevrouw Van Beukering, huisarts. Haar voorgang de heer Creutzberg is met zijn welverdiende pensioen. De praktijk zal vanaf 1 september 2015 reageren de op onze nieuwe website aangeboden communicatie kanalen.

Samen met de alom bekende assistentes (Sandra, Corry en Paula), vormen wij een hecht team. De praktijk is kleinschalig, sfeervol en het dorpse karakter staat hoog in het vaandel. Midden in deze gemoedelijke sfeer, voldoet de praktijkvoering aan de huidige moderne kwaliteitseisen met praktijkondersteuners diabetes, hart- en vaatziekten en geestelijke gezondheidszorg.

Tot slot.
Het is onverstandig dat u blijft doorlopen met uw klachten. Het is daarom belangrijk dat u bent aangesloten bij een huisarts die u vertrouwt en die betrokken is bij uw gezondheid. Mocht u hieraan behoefte hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U ziet vrijwel altijd dezelfde vrouwelijke artsen: op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend dokter van Beukering, op dinsdag en vrijdagmiddag dokter Borstlap. De praktijk is vooralsnog open voor nieuwe inschrijvingen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Soesterberg Utrecht

Is Huisartsenpraktijk S J van Beukering in van Angerenstraat 1, Soesterberg Utrecht 3769 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Soesterberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soesterberg Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soesterberg Utrecht, 3769 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817817]