Infoscan onder de vleugels van Hypsos

Infoscan onder de vleugels van Hypsos van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw

Door: Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw  10-12-2008

Infoscan gaat haar bedrijfsvoering onder de vleugels van Hypsos voortzetten. Volgens Johan van de Water, algemeen directeur van Hypsos versterkt de overname de positie van beide bedrijven in de markt. Naast synergievoordelen op het gebied van logistiek en administratie, ziet hij ook voor klanten van beide bedrijven voordelen omdat hen nog betere maatoplossingen geboden kunnen worden op het gebied van presenteren en ruimtelijke communicatie. Overigens benadrukt Van de Water dat ondanks het feit dat Infoscan onder de paraplu van Hypsos verdergaat, ze zelfstandig zal blijven opereren.

Clina Tuijtjens van Infoscan is enthousiast over de overname: “Niet alleen de diensten van Hypsos en Infoscan op het gebied van beurzen en tentoonstellingen vullen elkaar naadloos aan, ook qua bedrijfscultuur is er een klik. Zowel Hypsos als Infoscan hebben een gevestigde naam in de sector en staan beide bekend om hun hoge kwaliteit en service. Dit biedt goede kansen om verder te kunnen groeien in deze markt !”

Over Hypsos
Hypsos is onderdeel van de Hypsos Group, een veelzijdige groep bedrijven, gespecialiseerd in 3d communicatie. De inrichting van brandstore Heineken the City in Amsterdam, de Media Experience in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum, of de inrichting van het paviljoen van Johnson & Johnson op de Olympische Spelen in Beijing zijn slechts een paar voorbeelden van de creativiteit en vakmanschap van Hypsos wereldwijd.

Over Infoscan
Infoscan is een full service organisatie gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen, modulaire standbouwsystemen en maatwerk standbouw, waarbij kwaliteit en service centraal staan! Infoscan heeft op het gebied van presenteren al 20 jaar een gevestigde reputatie in Nederland.


Contact Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share