Website Infoscan Presentatiesystemen en Standbouw is vernieuwd

Website Infoscan Presentatiesystemen en Standbouw is vernieuwd van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw

Door: Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw  06-05-2011
Trefwoorden: Standbouw, Presentatiesysteem, Grootformaat Prints

 

Infoscan Presentatiesystemen en Standbouw in Soesterberg heeft een nieuwe site waarmee het assortiment presentatiesystemen nog overzichtelijker wordt getoond.

Infoscan biedt: 

rollup displays

bannersystemen

mobiele beurswanden

modulaire standsystemen

outdoor presentatiematerialen

presentatiesets

mobiele brochure systemen

Serge Kramer van Infoscan: “met ons team van ongeveer tien medewerkers verzorgt Infoscan al meer dan 20 jaar presentaties voor profit en nonproft organisaties die zich zowel intern als extern willen presenteren. Wij adviseren en leveren presentatiesystemen, standbouw en printwerk. Op onze nieuwe site is ons assortiment veel logischer ingedeeld en zijn we beter in staat aanbiedingen op de website te zetten, van nieuw ontwikkelde materialen. Er verandert veel op ons vakgebied en zo kunnen we dat beter laten zien.”

Over Infoscan
De kracht van Infoscan ligt in de kleinschaligheid, creativiteit en de goede kwaliteit van de presentatiematerialen. Serge Kramer: “wij vinden dat iedereen zonder enige technische kennis onze presentatiematerialen op moet kunnen zetten. Simpel op te zetten, goede kwalteit en veel communicatiekracht. Daarop is ons assortiment presentatiematerialen op gebaseerd.” 

Infoscan denkt mee

En wij begrijpen dat als je een belangrijke presentatie hebt, je het liefst gisteren nog de teksten op je presentatiewand aangepast wilt hebben en dat iemand met je meedenkt hoe dat moet gebeuren. En vervolgens in de auto springt om dit bij je af te leveren. Geen probleem.

Neem een kijkje op de vernieuwde site: www.infoscan.nl of bezoek ons showroom in Soesterberg. 

Infoscan Presentatiesystemen en Standbouw

Postweg 62

3769 BX Soesterberg

0346-357520

Kijk op de site van www.Infoscan.nl

Trefwoorden: Grootformaat Prints, Presentatiesysteem, Standbouw

Contact Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw

Infoscan helpt je snel en helder communiceren op Hortifair Amsterdam van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
01-08-2011

Infoscan helpt je snel en helder communiceren op Hortifair Amsterdam

  De kracht van Infoscan ligt de vertaling van communicatie naar presentatiematerialen. Als onderneming moet je beschikken over goed visueel presentatiemateriaal dat zonder enige technische kennis door iedereen in het bedrijf opgezet moet kunnen worden. Simpel op te zetten, goede kwalteit en veel communicatiekracht. Daarop is het assortiment presentatiematerialen van Infoscan gebaseerd”.  


WK actie van Infoscan presentatiesystemen:  de Lite 5 in 1 set van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
09-06-2010

WK actie van Infoscan presentatiesystemen: de Lite 5 in 1 set

Trap af met presentatiesysteem LITE. Basisopstelling 5 4 1, 5 opstellingen, 4 weken, 1 systeem.      Deze opstelling kost normaal € 6765,00, echter zolang Oranje in de race is slechts 5.500 euro excl. BTW.  Infoscan 0346 357520


Infoscan Presentatiesystemen levert LITE systeem voor presentaties Lodders Applicaties van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
08-12-2009

Infoscan Presentatiesystemen levert LITE systeem voor presentaties Lodders Applicaties

Infoscan Presentatiesystemen in Soesterberg heeft een nieuw concept ontwikkeld voor Lodders Applicaties voor hun beursdeelnames en andere presentaties.


Infoscan Standbouw en Presentatiesystemen heeft een nieuwe productlijn: kant-en-klare sets van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
30-11-2009

Infoscan Standbouw en Presentatiesystemen heeft een nieuwe productlijn: kant-en-klare sets

Infoscan Standbouw en Presentatiesystemen uit Soesterberg, gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen en modulaire standbouwsystemen, heeft eind oktober een nieuwe productlijn geïntroduceerd: Kant-en-klare presentatie sets. Voor ieder buget of presentatie heeft Infoscan de geschikte oplossing.


Infoscan neemt deel aan Visual Communication van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
12-10-2009

Infoscan neemt deel aan Visual Communication

Infoscan uit Soesterberg, gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen en modulaire standbouwsystemen, gaat deelnemen aan de beurs Visual Communication op 14 en 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.


Infoscan onder de vleugels van Hypsos van Infoscan Presentatiesystemen & Standbouw thumbnail
10-12-2008

Infoscan onder de vleugels van Hypsos

Soesterberg, oktober 2008 - Hypsos in Soesterberg, onder andere toonaangevend in het verzorgen van presentaties voor beurzen en tentoonstellingen, heeft de activiteiten van Infoscan in Lelystad overgenomen. Dit maakte Hypsos dinsdag bekend. Infoscan is gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen en modulaire standbouwsystemen.