Mesologie Soesterberg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldm Montgomeryweg 23 A , 3769 BG Soesterberg, Utrecht
Soest, Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Mesologie Soesterberg

Mesologie is een unieke vorm van geneeskunde die reguliere medische kennis combineert met aanvullende geneeskunde, bijvoorbeeld oosterse geneeswijzen, voedingsleer en homeopathie. Omdat de mesologie vanuit veel verschillende denkwijzen kijkt naar de hele mens - fysiek, mentaal en sociaal - komt de oorzaak van klachten duidelijk in beeld. De mesologie richt zich daarbij op de individuele mens, het zelfregulerend vermogen en de zelfgenezende kracht van het lichaam.
Het is een geneeswijze voor met name chronische klachten, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de kennis van de homeopathie, Ayurveda en de Traditionele Chinese geneeskunde. Hiervan wordt voornamelijk de filosofie, de pols-, tongdiagnose en de orgaan functies gebruikt. Aangevuld met lichamelijk onderzoek, zoals buikorganen, huid, gewrichten. Voedingsadvies en lifestyle advies. EFD op handen en voeten worden 80-100 punten gemeten. Door de verschillende onderzoeksmethoden worden alle aspecten van de patiënt bij de diagnose en behandeling betrokken. Aan de hand van het totaalbeeld dat uit het onderzoek naar voren komt, worden de middelen uitgezocht en gecontroleerd met de EFD. De middelen kunnen bestaan uit: Orthomoleculaire producten, dit is het gebruik van vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Fytotherapie, dit zijn kruiden, zowel oosterse als westerse kruiden. Homeopathische middelen, zowel lage als hoge potenties. Voedingsadviezen kunnen er ook gegeven worden.

Wilt u kennismaken met mesologie en ontdekken of mesologie iets voor u is? Dan nodig ik u van harte uit om verder te lezen. Als u denkt dat ik nu of in de toekomst misschien iets voor u kan doen, neemt u dan gerust contact met me op.

Kaart

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mesologie Soesterberg in Veldm Montgomeryweg 23 A, Soesterberg Utrecht 3769 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Soesterberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soesterberg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soesterberg Utrecht, 3769 BG, Nederland

 • Overland

  Versteeghlaan 22 Soesterberg Utrecht 3769 BN

 • Herko/bus

  Batenburgweg 9 Soesterberg Utrecht 3769 CB

 • Jongerius Hanco

  Amersfoortsestraat 78 c Soesterberg Utrecht 3769 AL

 • I.v.o. Advies

  Plesmanstraat 269 Soesterberg Utrecht 3769 HH

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820242]