Mondhygiënistenpraktijk Soesterberg Germaine van de Wouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldm Montgomeryweg 23 A , 3769 BG Soesterberg, Utrecht
Soest, Utrechtse Heuvelrug

E-mail

Over Mondhygiënistenpraktijk Soesterberg Germaine van de Wouw

Wat de mondhygiënist precies doet en hoeveel tijd het kost hangt af van de aard en de ernst van het probleem. En van u als persoon. U maakt eerst kennis met de mondhygiënist en u krijgt voorlichting. De mondhygiënist zal u enkele korte vragen stellen over uw gebit, uw tandvlees, uw gezondheid en voedingspatroon die belangrijk zijn voor de mondhygiëne en de behandeling. Daarna doet de mondhygiënist een mondonderzoek. Afhankelijk van de aard en de ernst van het probleem zal de mondhygiënist een parodontiumstatus maken. De conditie van uw gebit wordt met behulp van deze status in beeld gebracht en bepaalt de behandeling. Vervolgens zal er een behandelplan opgesteld worden. Wat is er nodig, hoeveel behandelingen acht de mondhygiënist nodig en wat kunt u verwachten.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mondhygiënistenpraktijk Soesterberg Germaine van de Wouw in Veldm Montgomeryweg 23 A, Soesterberg Utrecht 3769 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Soesterberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Soesterberg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Soesterberg Utrecht, 3769 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819596]