Nieuw medium Isca voor de Sign Branche.

Nieuw medium Isca voor de Sign Branche. van Isca Nederland

Door: Isca Nederland  11-04-2007
Trefwoorden: Adverteren, Periodiek, Signaal

STOUTENBURG-NOORD - ISCA Nederland BV, uw Sign Supplier blijft aan de weg timmeren. In april 2007 wordt wederom een nieuw projekt gelanceerd. Ditmaal een fraai vormgegeven periodiek boordevol branche-nieuws.De titel van ons nieuwe medium zegt genoeg; wij willen als bedrijf een duidelijk en uniek signaal afgeven naar onze klanten. Volgens onze visie kan dit niet beter middels een lekker leesbare krant, fris van opmaak en sterk qua inhoud.

INHOUD

Elke drie maanden kunt u via ons Signaal op de hoogte blijven op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de markt, onze aanbiedingen en u kunt lezen wat er speelt bij onze medewerkers die om de beurt aan het woord komen.

Daarnaast zal ook de klant uitgebreid aan bod komen in ISCA Signaal. Er komt een wekelijkse column van en door Sanne, met uiteraard haar slimme en handige reclame-tips. Een financieel artikel mag ook niet ontbreken vandaar dat wij ook ons licht daar over zullen laten schijnen.

Mocht er op kantoor geen ruimte zijn om het ISCA Signaal te lezen dan lijkt het ons gezien onze pagina ‘Kids & Fun Stuff’ geen probleem deze krant mee te nemen naar huis, er wordt namelijk met een puzzel, kleurplaat en de nodige moppen ook aan uw partner en kinderen gedacht.

AANBIEDINGEN

In ieder nummer belichten wij tevens een aantal van onze produkten en hebben wij een antal zeer scherpe geprijsde aanbiedingen voor u. Daarnaast zijn wij natuurlijk niet de enige die u op de hoogte willen houden van onze aanbiedingen. Ook u wordt in de gelegenheid gesteld om in ISCA Signaal te adverteren. De advertentie-mogelijkheden zijn ronduit breed te noemen. In full-color en de keuze uit diverse advertentie-formaten.

De advertentie-specificaties kunt u vanzelfsprekend bij ons opvragen. En standaard wordt u alvast een blik gegund wat de inhoud van het volgende nummer gaat worden. Dit biedt u de kans actueel in te spelen op de markt.

Meer informatie vindt u op www.iscasignaal.nl

Trefwoorden: Adverteren, Isca, Iscasignaal, Periodiek, Signaal,