Aachboun

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Paul Kleestraat 63 , 3544 NT Utrecht, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Aachboun

Welkom op de pagina van Karim Aachboun! De Telegraaf omschrijft Karim Aachboun als een succesvolle fiscalist die in het topsegment van de Quote 500 opereert. De Quote 500 betreft een lijst met de 500 rijkste multimiljonairs en wordt jaarlijks door het zakenblad 'Quote' uitgegeven. Voorbeelden van multinationals die Karim Aachboun heeft bijgestaan: LVMH Louis Vuitton Möet Hennessy, Ryanair, Airbus, Continental, Accenture, Royal Bank of Scotland en BNP Paribas.

Daarnaast heeft Karim Aachboun een belangrijke strategische rol gespeeld bij een prestigieus nationaal project. Bij dit project waren ook minister-president Mark Rutte en het Netherlands Foreign Investment Agency betrokken. Het project betrof een miljoeneninvestering van meer dan 150 miljoen euro in de Nederlandse economie en heeft in 300 nieuwe banen geresulteerd. Zie meer hierover op de website van minister-president Mark Rutte:

https://www.facebook.com/ministerpresident/posts/847877111940669

Volgens diverse Magazines wordt de Marokkaanse Nederlander als succesvolle toponderhandelaar in het Nederlandse bedrijfsleven aangemerkt. Verder is Karim Aachboun als fiscalist gespecialiseerd in transacties voor wat betreft vastgoed in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Voor zijn contactgegevens, kunt u op de volgende fiscalist pagina terecht:

www.karimaachboun.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accounting & Financial Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Aachboun in Paul Kleestraat 63, Utrecht Utrecht 3544 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3544 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228397]