Erwin van Iersel benoemd tot COO Adecco Benelux

Door: Adecco Personeelsdiensten  16-06-2006
Trefwoorden: Hr-services

Erwin van Iersel per 1 juni 2006 benoemd tot COO Adecco Benelux

Per 1 juni jongstleden is Erwin van Iersel benoemd tot Chief Operating Officer(COO)van Adecco Benelux. Het betreft een nieuwe functie, ontstaan als vervolg op de bestuurlijke samensmelting van de drie Benelux-landen.
Van Iersel was al COO bij Adecco Nederland.

Sinds eind 2005 ressorteren alle Nederlandse vestigingen van Adecco, met inbegrip van het hoofdkantoor in Utrecht, onder Adecco Benelux, geleid door managing director Mark De Smedt. Dit is het gevolg van een herstructurering die de internationale HR-dienstverlener in de loop van
2005 met succes heeft doorgevoerd. Daarbij zijn de Benelux-landen aangewezen als één van de kerngebieden waar Adecco naast de organisatie van flexwerk ook specialistische HR-services in de markt zet, geënt op arbeidsmarktsegmenten en specifieke beroepsgroepen. Eind 2005 hebben alle kerngebieden maatregelen getroffen om 'The New Adecco' in korte tijd neer te zetten.

Garantie op continuïteit
Hoofdverantwoordelijke voor deze exercitie in de Benelux is Mark De Smedt. Begin dit jaar(februari)is Erwin van Iersel aangetrokken om Adecco Nederland als COO (Chief Operating Officer) in operationele zin door de gewenste transitie heen te loodsen. Een belangrijke eis daarbij was de garantie op continuïteit en permanente kwaliteit van bedrijfsprocessen voor zowel klanten als flexwerkers en medewerkers. Van Iersel is dusdanig in deze missie geslaagd, dat hem is verzocht ook de operationele verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de Adecco netwerken in België en Luxemburg.

Specialistenteams
Van Iersel kent de noden en deugden van de HR-sector door en door. Hij heeft de verschuiving van algemene uitzendservices naar een gevarieerder aanbod van HR-services van nabij meegemaakt, onder meer als algemeen directeur van START en later als Board Member van USG People. Gezien zijn ervaring is hij de aangewezen man om de ombouw van generalistische naar specialistische dienstverlener bij Adecco in goede banen te leiden.
Daarbij ligt de nadruk op de omzetting van vestigingen naar adequate
markt- en vraaggestuurde service-units, bezet door specialistenteams, en in de permanente ontwikkeling van grensverleggende HR-services die mensen en bedrijven op voorsprong zetten lokaal, nationaal en internationaal.


Trefwoorden: Hr-services

Contact Adecco Personeelsdiensten

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share