Advocatenkantoor Boulogne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raiffeisenlaan 45 A , 3571 TC Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Advocatenkantoor Boulogne

Welkom op het online profiel van Anke Boulogne.

De rechtsgebieden waarop ik werkzaam ben, zijn in hoofdzaak (echt)scheiding, aansprakelijkheid en personenschade of letselschade.

Bij een scheiding (of dat nu een echtscheiding is of de beëindiging van een andere samenlevingsvorm) gaat het niet alleen om de zorg voor de kinderen, om de alimentatie en de woning, maar ook om verdeling van de bezittingen, toerekening van schulden en afwikkeling of verrekening volgens de huwelijksvoorwaarden of het samenlevingscontract.

Wanneer u het samen eens bent: bevestig dit door het goed te laten vastleggen.
Wanneer u het niet eens bent: laat u goed informeren om te proberen het alsnog eens te worden.
Wanneer u het toch niet eens kunt worden: laat uw standpunt goed naar voren brengen bij de rechter.

Bij letselschade kan het gaan om de praktische, emotionele en financiële gevolgen van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een ongeval op school, in huis of tijdens sport, een medische fout of een andere fout.

Kleine schades kunnen snel geregeld zijn, maar laat toch nagaan of er geen voorbehoud moet worden gemaakt bij de formele afwikkeling.

Hoe meer schade wordt geleden en hoe minder deze te overzien is, des te groter wordt de kans op verschil van inzicht met de aansprakelijke partij: over toedracht, aansprakelijkheid, eigen schuld, schadebeperking, doorwerking van een eerder ongeval of nog een ongeval en van ziekte, verlies van inkomsten, beoordeling van medische informatie, in te schakelen deskundigen etc.

Vaak kan ook dan een regeling worden getroffen, maar soms moet de rechter er aan te pas komen. In beide gevallen kunt u dat niet alleen omdat u in een kwetsbare positie verkeert en de (juridische) praktijk niet voldoende kent.

Neem altijd contact op voor vrijblijvend gratis advies voordat u zich vastlegt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Boulogne in Raiffeisenlaan 45 A, Utrecht Utrecht 3571 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3571 TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824539]