decor en decorontwerp, maquettes, rekwisieten, visuals 2D en 3D,educatieve tentoonstellingen,exibits

decor en decorontwerp, maquettes, rekwisieten, visuals 2D en 3D,educatieve tentoonstellingen,exibits van Atelier Këx

Door: Atelier Këx  14-09-2011
Trefwoorden: Decoraties, Muurschilderingen, Maquettes

Këx visualiseert ideeën van klanten tot tastbare objecten. We ontwerpen en maken

3D-vormen, enkele stuks of in een kleine serie, voor decors, (educatieve) tentoonstellingen, marketingcampagnes en thematische bedrijfsuitingen. In ons portfolio ziet u voorbeelden van ons werk.

Wij zijn Mariët Mocking en Rixt Kemker en samen vormen we sinds 2005 Këx. We hebben een grote werkplaats in een atelier-complex in Utrecht samen met verschillende vakmensen met wie we graag samenwerken.

Voor Këx gaat ontwerpen en uitvoeren hand in hand. De praktische uitvoering van een object of decor is even belangrijk als het creatieve ontwerp ervan. Het één kan niet zonder het ander en beide beïnvloeden elkaar. Onze objecten en decors ondersteunen en vertalen uw boodschap op een heldere manier.

Këx kan meteen aan de slag met een uitgewerkt plan van aanpak en kan ook goed uit de voeten met minder vast omlijnde ideeën. Voor een decor van een theatervoorstelling hebben we vaak al aan één woord genoeg. U kunt bij ons terecht voor het verbeelden van een concept tot een ontwerp, en we kunnen u ook het complete productieproces uit handen nemen.

Met wat voor soort opdracht Këx ook aan de slag gaat: we werken snel en houden

gedurende het hele productieproces nauw contact met onze klanten. We gaan uit van uw boodschap en sluiten aan bij de beeldtaal van uw organisatie. We vertalen dit in een origineel ontwerp of tastbaar product.

Trefwoorden: conceptvisualisatie, Decoraties, Decors, Maquettes, Muurschilderingen, Rekwisieten,