Zakelijke leaserijders profiteren nu ook van goedkope auto’s uit Duitsland

Door: Auto Import & Auto Lease Import  16-07-2007
Trefwoorden: Volkswagen, Bmw, Audi

Zakelijke leaserijders profiteren nu ook van goedkope auto’s uit DuitslandNiet alleen particulieren, maar ook zakelijke leaserijders kunnen nu profiteren van flinke besparingen door hun auto niet in Nederland, maar in Duitsland uit te zoeken. Dit bewijst Auto Import Duitsland. Een in Utrecht gevestigd bedrijf dat al het regelwerk uit handen neemt en de besparing doorrekent in de maandelijkse leasekosten. Door dit nieuwe concept is een maandelijkse besparing van honderden euro’s per auto goed mogelijk.

Ook bedrijven kijken steeds vaker over de grens
Steven Renes, directeur van Auto Import Duitsland: “Nederland is massaal aan het importeren geslagen. Logisch, want op een middenklasser bespaart men al snel duizenden euro’s. In het topsegment loopt dat zelfs al snel op tot enkele tienduizenden euro’s. Er komt alleen nogal wat regelwerk bij kijken om een auto in Duitsland aan te schaffen en in Nederland te importeren. Dat werk nemen wij onze klanten uit handen. En dat doen we nu ook voor zakelijke leaserijders. Die krijgen exact de auto van hun keuze en kunnen deze leasen zoals ze gewend zijn. Maar dan aanzienlijk goedkoper.
Ook Wilbert Philippo, directeur van LeaseTrader.nl ziet goede kansen voor dit concept: "wij zien het afgelopen jaar een grote groei in de vraag naar jonge gebruikte leaseauto's tegen scherpe prijzen. Met de mogelijkheid om geïmporteerde auto's te leasen speelt Auto Import Duitsland hier mooi op in"

Besparing wordt doorgerekend in de leaseprijs
Wie goedkoper wil leasen, kan Auto Import Duitsland opdracht geven een auto te importeren. Op basis van voorkeur en budget gaat dit bedrijf bij officiële Duitse autodealers op zoek naar de auto die aan alle wensen voldoet. Alles wat nodig is om de auto te importeren, wordt geregeld. En ook extra’s, zoals telefoon, navigatie, velgen of een trekhaak kunnen ingebouwd worden. De uiteindelijke besparing wordt verrekend in de maandelijkse leaseprijs. Zo is een besparing van honderden euro’s per maand bij full operational lease heel goed mogelijk. Meer informatie vindt u op www.autoimportduitsland.nl.


====


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steven Renes, directeur van Auto Import Duitsland. E-mail [email protected], telefoon (030) 2414752, fax (030) 2387323.

Trefwoorden: Audi, Bmw, Volkswagen

Contact Auto Import & Auto Lease Import

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share