BAEN Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Servaasbolwerk 14 , 3512 NK Utrecht, Utrecht

E-mail

Over BAEN Advocatuur

BAEN Advocatuur is een landelijk werkend kantoor dat gespecialiseerd is in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Het kantoor kiest er bewust voor om uitsluitend slachtoffers van letselschade bij te staan en geen opdrachten van aansprakelijkheidsverzekeraars te aanvaarden. Hierdoor is er op geen enkele manier sprake van belangenverstrengeling in de regeling van de zaak van het slachtoffer. Uitsluitend het belang van het slachtoffer wordt gediend, die als partij in de moeilijkste positie verkeert en het meest behoefte heeft aan juridische bijstand. Het kantoor ligt centraal in het land en bevindt zich in het pand aan het Servaasbolwerk 14 te Utrecht.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/baenadvocatuur

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BAEN Advocatuur in Servaasbolwerk 14, Utrecht Utrecht 3512 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3512 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827474]