olieverfschilderijen

olieverfschilderijen van Beeldend Management Anneke Kerkhof

Door: Beeldend Management Anneke Kerkhof  06-07-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Schilderijen, Moderne Kunst

Beeldend kunstenaar Anneke Kerkhof maakt meest grote abstracte schilderijen, waar je toch van alles in herkent. Ze maakt gebruik van organische vormen en structuren zoals die voorkomen, zowel in het menselijk lichaam als in de natuur, als in het heelal. Door deze te vermengen, maakt de kijker zijn eigen universum en betekenis aan het schilderij. Zij noemt haar werken wel "Kosmische Landschappen" en veel verder wil ze niet gaan met benoemen van de schilderijen. Als je een tijdje naar zo'n schilderij kijkt en het op je in laat werken, komen er vanzelf allerlei associaties en verhalen boven. Zo schilder je uiteindelijk met je fantasie mee, met gebruikmaking van gezamenlijke kennis van alles om ons heen. De schilderijen zijn op afspraak te bezichtigen in het atelier. Sinds kort zijn er ook giclees van enkele schilderijen te koop bij Catch-Projecten in Utrecht en op het atelier van Anneke Kerkhof.

Trefwoorden: Abstracte Kunst, Beeldende Kunsten, Kunst Galerie, Moderne Kunst, Online Bestellen, Schilderijen

Contact Beeldend Management Anneke Kerkhof

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Beeldend Management Anneke Kerkhof

schilderweekend in Zeeland van Beeldend Management Anneke Kerkhof thumbnail
02-11-2011

schilderweekend in Zeeland

Leerzame en ontspannen cursus schilderen door ervaren docent. Inspirerende lokaties, lekker eten en uitstekende verzorging.


schildervakantie in kasteel in Frankrijk van Beeldend Management Anneke Kerkhof thumbnail
06-07-2011

schildervakantie in kasteel in Frankrijk

leerzame cursus in ontspannen sfeer door ervaren docent; voor beginners en gevorderden; prachtige lokatie, schitterend kasteel; ook voor niet-schilderende partners; goede verzorging; slechts 430 km van Utrecht


workshop schilderen van Beeldend Management Anneke Kerkhof thumbnail
06-07-2011

workshop schilderen

workshops op maat; van grootschalige workshops tot feestjes in familieverband; voor meer doelen inzetbaar: samenwerking, gezelligheid, als cadeau aanbieden, teamverband kweken, enz. Tot 8 personen mogelijk in eigen atelier (met eigen parkeerterrein in hartje stad Utrecht).  


cursus schilderen met olieverf van Beeldend Management Anneke Kerkhof thumbnail
06-07-2011

cursus schilderen met olieverf

leren schilderen, afwisselende onderwerpen, leren kijken, in kleine groepen, olieverf leren schilderen, op lokatie schilderen, met jaarlijkse expositie.