Bikram Yoga Utrecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Servaasbolwerk 15 , 3512 NK Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Bikram Yoga Utrecht

Bikram Yoga is een vaststaande yogales bestaande uit 2 ademhalingsoefeningen en 26 Hatha-Yoga houdingen(asanas), uitgevoerd in een verwarmde ruimte. De les blijft hetzelfde en jij, de student, verandert. Je lichaam zal de houdingen steeds beter begrijpen en steeds beter kunnen uitvoeren.
Yoga is een 5000 jaar oude wetenschap die zich bewezen heeft om de gezondheid te verbeteren, flexibiliteit en kracht te vergroten en stress in je lichaam grondig aan te pakken. Ook zul je meer rust vinden in je hoofd wanneer je blijft komen om de houdingen uit te voeren. Rust in je hoofd zodat je de wereld om je heen met hernieuwde energie tegemoet kunt treden.
In Bikram Yoga vind je balans tussen kracht, flexibiliteit, evenwicht en uithoudingsvermogen. Mentaal gezien werk je aan zelfvertrouwen, beheersing, vastberadenheid, concentratie en geduld. Na verloop van tijd leer je steeds beter je ademhaling te controleren, zodat je op een rustiger manier harder kunt werken op een dieper niveau. Zowel mannen als vrouwen hebben baat bij Bikram Yoga. Soms is de verhouding zelfs 50/50 in de les.
Wees bereid om flink te zweten. Het zal zich dubbel en dwars terugbetalen.
Bikram Yoga wordt beoefend in een verwarmde ruimte, tot 38 C. Dat is niet om het zwaar te maken, maar juist om je lichaam te helpen de houdingen steeds beter uit te voeren. Met de warmte kun je op een veiliger manier met je spieren werken. Bovendien helpt het zweten om je lichaam te reinigen en zich te ontdoen van gifstoffen. Het is daarom belangrijk gedurende de dag voldoende water te drinken, minimaal 8 glazen(2 liter). Ook na de les is het belangrijk voldoende water te drinken. Water tijdens de les word ontraden, aangezien het je misselijk kan maken en het bovendien afleidt van het uitvoeren van de yogahoudingen.
Bikram Yoga is een leuke les die zich dubbel en dwars terugbetaald. Het is een uitdaging voor iedereen die je bovendien veel voldoening zal geven.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bikram-Yoga-Utrecht-106581932717395/

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bikram Yoga Utrecht in Servaasbolwerk 15, Utrecht Utrecht 3512 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Utrecht, 3512 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814869]