Bots van Ravenhorst Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Servaasbolwerk 14 , 3512 NK Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Bots van Ravenhorst Advocaten

Over ons

Een middelgroot kantoor met korte lijnen en een lange historie. Gemakkelijk aanspreekbare advocaten met een klassieke kijk op het vak en een eigentijdse aanpak.

Advocaten met een lange staat van dienst. Al lang voordat het fenomeen mediation ingang vond, was onze filosofie: beter voorkómen dan vóórkomen. Anders gezegd: niet het procederen is het doel, maar het bewerkstelligen van oplossingen.

Als dat doel bereikt kan worden zonder dat de toga uit de kast moet, is dat veelal te prefereren boven een gang naar de rechtbank. Maar als een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is, staan we u uiteraard met raad en daad terzijde, met daarbij slechts één belang: úw belang.

Gedurende zo'n procedure houden wij u voortdurend op de hoogte van de gang van zaken, in heldere en voor u begrijpelijke taal.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bots van Ravenhorst Advocaten in Servaasbolwerk 14, Utrecht Utrecht 3512 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3512 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764881]