BusinessBase biedt Microsoft Dynamics CRM-partners unieke add-ons

Door: Businessbase  30-09-2008

BusinessBase, leverancier van web-based bedrijfssoftware voor middelgrote en grote bedrijven in de TMT-markt (technologie, media en telecom) en van professionele dienstverlening, biedt Microsoft Dynamics CRM-partners volledig web-based add-ons.

De add-ons, genaamd BB.Net, vergroten de toepasbaarheid van Microsoft Dynamics CRM. BusinessBase biedt zijn partners drie verschillende typen add-ons. Ten eerste de ‘Producten'-add-on. Deze breidt de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM uit met specifieke processen die gerelateerd zijn aan het beheer en aanbieden van fysieke producten conform de wereldwijd bekende APICS standaard voor orderafhandeling. In de tweede plaats is er de ‘Contracten'-add-on. Hierin vindt de gebruiker alle basisprocessen omtrent de afhandeling van bijvoorbeeld serviceafspraken. Ten slotte biedt BusinessBase de ‘Projecten'-add-on die vanuit een geaccepteerde offerte automatisch een project kan genereren en uren kan registreren. Een unieke mogelijkheid hiervan is dat geoffreerde activiteiten als voorcalculatie opgenomen kunnen worden in een contract.

BB.Net is volledig vormgegeven in Microsoft-stijl en heeft 100 procent real-time integratie met Dynamic Word Connector voor data-uitwisseling van Microsoft Dynamics CRM en BB.Net met Microsoft Word en vice versa. Daarnaast biedt BB.Net integratie met de krachtige workflow-engine en -activiteiten van Micrisoft Dynamics CRM, zoals e-mail en taken.

"De BB-Net add-ons geven Microsoft Dynamics CRM-partners de mogelijkheid om meer functionaliteit aan hun klanten te bieden dan alleen Sales-, Marketing- en Servicefunctionaliteit in het systeem", zegt CEO Emo Prins van BusinessBase. "De add-ons zijn tevens eenvoudig aan te passen en uit te breiden. We hopen met deze add-ons Microsoft Dynamics CRM-partners de benodigde extra's te geven om hun klanten sneller en beter te bedienen."