BusinessBase op European Document Interoperability Event in München

Door: Businessbase  11-06-2008

BusinessBase op European Document Interoperability Event in München
Demonstratie unieke 100 procent data-uitwisseling Word-documenten met Microsoft CRM en BB.Net 

 De Nederlandse Microsoft CRM-specialist BusinessBase spreekt tijdens het European Document Interoperability Event in München (Duitsland) over zijn unieke real-time data-uitwisseling tussen Microsoft CRM en Microsoft Word. Ook demonstreert het bedrijf deze oplossing tijdens dit evenement. BusinessBase is de eerste softwareleverancier die een oplossing met 100 procent real-time data-uitwisseling aanbiedt.

Tijdens het door Microsoft georganiseerde European Document Interoperability Event presenteren verschillende organisaties de nieuwste technologieën op het gebied van documentuitwisseling, zoals ODF (Open Document Format).

De oplossing van BusinessBase is uniek. Het is de eerste oplossing die gegevens in alle velden – dus ook de klantspecifieke, dynamische data – met Microsoft Word kan ‘mergen’ vanuit Microsoft CRM en BB.Net. Wanneer gebruikers velden aanpassen in Microsoft Word, worden deze automatisch real-time in Microsoft CRM en BB.Net veranderd.

Marc Remmers, CTO van BusinessBase: “De data is te wijzigen in Microsoft Word en wordt direct in de centrale database verwerkt. Dit leidt tot een enorme efficiëntieverhoging en betrouwbaarheid van de data. Daarnaast verhoogt dit het gebruiksgemak voor de eindgebruiker aanzienlijk.”