De lancering van BB.Net op de Microsoft Orlando Convergence

De lancering van BB.Net op de Microsoft Orlando Convergence van Businessbase

Door: Businessbase  28-03-2008

De productlijn BB.Net is 11 maart 2008 officieel gelanceerd op de Microsoft Convergence in Orlando VS.

De Microsoft Convergence was voor BusinessBase de plek bij uitstek om het nieuwe productlijn BB.Net te lanceren. BusinessBase is een Microsoft Solutions Partner en heeft een productlijn die naadloos aansluit op Microsoft CRM, maar is sinds kort gevestigd in de VS. De Microsoft Convergence was voor ons het event om BusinessBase kenbaar te maken en de ontmoetingsplek om in contact te komen met Microsoft CRM partners.

BusinessBase opereert al sinds 1998 in Nederland en sinds begin 2008 in de VS. Naast de nieuwe webbased software die wij nu onder de naam BB.Net leveren aan middelgrote en grote organisaties en indirect aan Microsoft Partners, heeft BusinessBase zijn strepen reeds verdiend. BusinessBase heeft op dit moment meer dan 600 – ook internationaal opererende – klanten die de multi-platform software gebruiken (zie: www.businessbase.nl).

Het ontvangst van het nieuwe productlijn BB.Net was overweldigend. Zowel de Microsoft Partners als de werknemers van Microsoft VS waren laaiend enthousiast.
De mensen die wij spraken begrepen de toevoeging van de BB.Net productlijn aan Microsoft CRM. Navint Consulting: “Time registration and contracting were the key functionalities that we missed in the last 3 implementations.” En de Sr. Program Manager of Microsoft was erg onder de indruk van het gebruik van ASPX.

Vedere informatie vindt u op www.businessbase.com