Workshops in taartdecoratie

Workshops in taartdecoratie van Cake Your Day

Door: Cake Your Day  04-06-2011
Trefwoorden: Workshops, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje

Bij onze workshops -die ongeveer drie tot vier uur duren- leert u om een taart te vullen en te bekleden. Vervolgens gaat u de taart decoreren met behulp van diverse uitstekers. U krijgt hierbij uitleg over het gebruik van diverse soorten uitstekers en siliconen molds. De taart neemt u uiteraard mee naar huis. Bij deze workshop zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, u hoeft dus niets mee te nemen behalve een goed humeur!

Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Creatief Uitje, Personeelsuitje, Taartdecoratie, Taarten Maken, Workshops

Contact Cake Your Day

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Cake Your Day

Workshops taart maken Utrecht van Cake Your Day thumbnail
05-10-2011

Workshops taart maken Utrecht

Taarten en kleine cakes zoals cupcakes & petits fours maken een feest compleet. Bij de workshops die wij bieden leert u om voor elke gelegenheid de taarten en cakes te decoreren. Altijd al zelf een bijzondere (kinder)taart willen maken? Cake Your Day biedt workshops taarten en cupcakes decoreren voor beginners en gevorderden. Wij zijn gespecialiseerd in puzzelplaten en boetseren, en bieden daarnaast workshops in andere technieken zoals stapeltaarten, prinsessentaarten, suikerbloemen(Suga


Workshop Cupcakes versieren van Cake Your Day thumbnail
04-06-2011

Workshop Cupcakes versieren

Onze workshops zijn leerzaam, leuk en lekker! Bij ons leert u bijzondere cupcakes voor bijzondere gelegenheden te decoreren.