Campus de Uithof Huisartsenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leuvenplein 10 , 3584 LA Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Campus de Uithof Huisartsenpraktijk

De huisartsenpraktijk Uithof is een huisartsenpraktijk voor iedereen in Utrecht met een focus op studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht. Ehealth is voor ons belangrijk. We bieden veel diensten online aan, zoals het inschrijven, het maken van afspraken, herhaalrecepten opvragen en e-consulten. Ons doel is om 24 uur per dag bereikbaar te zijn via onze website www.huisartsjanskerkhof.nl en www.huisartsdeuithof.nl.
Onze focus op studenten betekent dat wij als geen ander weten wat er bij studenten speelt aan zorgvragen. We staan de studenten graag bij met raad en daad om hun zorgbehoefte zo goed mogelijk in te vullen. Naast reguliere spreekuren bieden we zorg aan voor vragen zoals SOA's, stressproblematiek, psychische problemen, chirurgische ingrepen, huidproblemen en reizigersvaccinaties.
We werken samen met fysiotherapie, tandarts, apotheek, psychotherapeut en fitness.
Huisarts in je studentenstad is verplicht!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Campus de Uithof Huisartsenpraktijk in Leuvenplein 10, Utrecht Utrecht 3584 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3584 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827267]