Cartesis tekent wereldwijde overeenkomst met Resources Global Professionals

Door: Cartesis  15-03-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Computer Software

Samenwerkingsverband biedt geïntegreerde Business Performance Management en compliance-oplossingen aan multinationals

Brussel, 15 maart 2006 – Cartesis, ‘s werelds grootste Business Performance Management (BPM)-softwarespecialist, heeft een wereldwijde overeenkomst gesloten met Resources Global Professionals. Deze onderneming levert wereldwijd professionele diensten. De samenwerkingsovereenkomst geeft multinationals een gedetailleerd financieel inzicht door gebruik te maken van geïntegreerde BPM- en compliance-oplossingen (Sarbanes Oxley, Basel II, etc.).

Resources Global Professionals staat hoog aangeschreven vanwege zijn diepgaande financiële en boekhoudkundige expertise en kennis op het gebied van informatie- en supply chain management. Bedrijven doen beroep op Resources Global Professionals voor compliance-oplossingen om bedrijfsbeleid, -procedures en interne controles binnen de organisatie te beheren. Cartesis is bekend om zijn geïntegreerde BPM-suite die Cartesis ES Planning, Cartesis ES Magnitude, Cartesis ES Information Delivery en Intercompany Server omvat. Samen bieden deze bedrijven diepgaande en gerichte financiële oplossingen. Dit varieert van complexe ‘what-if’ scenario’s in verschillende GAAP-standaarden tot het achterhalen van informatie waar bedrijfsdata en -beleid vandaan komen en wanneer ze tot stand gekomen zijn.

“Resources Global Professionals is een strategisch en snel groeiend dienstverleningsbedrijf”, zegt Charles Muldoon, vice-president Alliances bij Cartesis. “Het bedrijf heeft solide relaties met zijn klanten opgebouwd in de VS en Europa. Met deze samenwerkingsovereenkomst neemt de reikwijdte van sales en consulting, die erg belangrijk zijn voor Cartesis, enorm toe.”

“Onze klanten zijn op zoek naar een BPM-oplossing die hen helpt te voldoen aan de strenge eisen van SOX, Basel II en andere corporate compliance-problemen,” zegt Gary Reck, national director of business development bij Resources Global Professionals. “Wij zijn met Cartesis in zee gegaan vanwege de uitstekende reputatie van het bedrijf en de voortrekkersrol die de organisatie speelt in de BPM-compliance wereld.”

Trefwoorden: Computer Software, Samenwerking

Contact Cartesis

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share