Central Park en Holland Visual samen verder

Door: Central Park Holding  15-10-2008

Integratie geeft vorm aan groeistrategie Central Park

Utrecht/Alkmaar – Het Alkmaarse reclamebureau Holland Visual is onderdeel geworden van Central Park – Group for Growth. Holland Visual is gespecialiseerd in Concept en Creatie en is vooral actief in de Noord-Hollandse markt. De overname completeert het portfolio van Central Park dat verder bestaat uit Mantion – Architect for Business Growth, Communicatiebureau Synergie en Brand Republic.

Holland Visual staat vooral bekend als een nononsense-bureau dat haar klanten helpt met creatieve communicatieoplossingen en de realisatie daarvan. Het bureau blinkt uit in hands-on projecten waarin gedegen planning en creativiteit samenkomen. Projecten omvatten in veel gevallen zowel de online als de offline media en middelen. Holland Visual levert onder andere een bijdrage aan de merken: Automotive Systems, Bot Bouw Initiatief, Dillenburg Medical, European Cargo Services, Genster Groep, Inter Aviation Services B.V., Kales Group B.V., Kennemer Haeve Groep, PRN, ProCamp Voetbal-vakanties, Select Vastgoed Groep, The Obsession of Art en Ulteam Wine, food & catering service.

Central Park ontstond in 2005 als Group for Growth. De groep bundelde als eerste in Nederland de krachten van ondernemingsstrategen, merkstrategen en creatieven. De groep groeide van 14 medewerkers in 2005 naar bijna 40 in 2008. Met de overname van Holland Visual beoogt de groep vooral op uitvoerend/creatief niveau dicht bij de klant te kunnen opereren. Joris van Zoelen (Central Park) hierover: “Voor ondernemingsstrategie en merkstrategie is afstand minder van belang. Een doorbrekende visie en hoogwaardige kennis zijn doorslaggevend. Voor de creatieve vertaalslag naar campagnes en media/middelen, is nabijheid wel erg plezierig. Gegeven onze klantenportefeuille in Noord-Holland en de mogelijkheden in die regio, is uitbreiding in Alkmaar een logische stap”.

Mascha van Avesaat (Holland Visual): “Enerzijds zien we de vraag van klanten naar effectieve en efficiënte communicatie. Snel schakelen is vaak gewenst. Anderzijds komt de vraag naar de achterliggende strategie vaker op tafel. We willen daar op een efficiënte wijze invulling aan kunnen geven. Door in projecten teamgenoten uit Utrecht te betrekken, kunnen we nu op de gewenste momenten meer strategische en conceptuele slagkracht aan tafel brengen”.

Holland Visual bestaat uit een compact team onder leiding van Mascha van Avesaat.


Contact Central Park Holding

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share