Centrum voor Fysio- en Haptotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdamsestraatweg 699 A , 3555 HD Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Centrum voor Fysio- en Haptotherapie

"Helen is naar het geheel terug gaan"

Heb je lichamelijke klachten, voel je je ontevreden, ben je meer dan normaal moe? Zodra lichaam en geest niet meer in balans zijn kunt je allerlei fysieke en geestelijke problemen verwachten. Via de Fysiotherapie en Haptotherapie is het mogelijk dit evenwicht weer te herstellen en te leren hoe dit ook gestabiliseerd te houden.

Tijdens de behandelingen staat persoonlijke aandacht centraal en wordt er de tijd genomen om samen de oorzaak van je klachten te ontdekken. Vind je balans weer terug, kom weer in je kracht, voel je weer verbonden met je lichaam en daardoor weer verbonden met de wereld.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Centrum-voor-Fysio-en-Haptotherapie-1116632281713157/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum voor Fysio- en Haptotherapie in Amsterdamsestraatweg 699 A, Utrecht Utrecht 3555 HD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3555 HD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823615]