Centrum Voor Podotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Scorelstraat 19 , 3583 CJ Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Centrum Voor Podotherapie

Het Centrum voor Podotherapie is gestart in 1987. Vanaf 1995 is de praktijk gevestigd aan de Jan van Scorelstraat 19 in Utrecht. Sindsdien hebben duizenden mensen hun weg gevonden naar deze paramedische praktijk.

In onze paramedische praktijk behandelen wij mensen met voetklachten. Voorbeelden van klachten die wij behandelen zijn: pijnlijke voorvoeten, pijnlijke hielen, vermoeide voeten, afwijkende stand van tenen en nagels. Ook jongeren met voetklachten, bijv. ontstaan door overbelasting bij sporten of het dragen van verkeerd schoeisel komen bij ons in de praktijk. Tevens worden klachten behandeld die ontstaan als gevolg van bepaalde ziektebeelden zoals diabetes mellitus en reuma.

De podotherapeut heeft ook een adviserende functie. Zo geven wij advies over welke schoenen u het best kunt dragen, hoe u voetklachten kunt voorkomen en hoe u uw voeten kunt verzorgen.

Het Centrum voor Podotherapie heeft 2 praktijkruimtes die zijn ingericht met de meest moderne apparatuur zoals een 3-dimensionale scan en een RS-scan. Met behulp van een 3-dimensionale scan van uw voeten worden de zolen op maat ontworpen en gemaakt op de computer. De RS-scan wordt gebruikt voor het beoordelen van uw looppatroon.

Veel zorgverzekeraars hebben de Podotherapie opgenomen in hun verzekeringspakket. Dat betekent dat een groot deel van de behandelingen worden vergoed. Meer informatie hierover vindt u op onze site.

Breng een bezoek aan het Centrum voor Podotherapie met uw voetproblemen. Wij geven graag deskundig advies. Kijk voor meer informatie op www.centrumvoorpodotherapie.nl.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrum-voor-Podotherapie-Utrecht/154755514654957

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Centrum Voor Podotherapie in Jan van Scorelstraat 19, Utrecht Utrecht 3583 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3583 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764241]