Chiropractie Utrecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Winthontlaan 200 , 3526 KV Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Chiropractie Utrecht

Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze, die ontstaan is in 1895 en nu bekendheid geniet over de gehele wereld. Het woord 'chiropractie' is afgeleid van het Griekse woord 'cheiros (hand) en 'pratto' (beoefenen).
Het betekend dus: met de hand beoefenen.

De chiropractor maakt gebruik van meerdere behandeltechnieken. Hoofdzakelijk gebruikt hij of zij nauwkeurig gedoseerde druktechnieken op de wervelkolom, schedel of elders. Naast het toepassen van druktechnieken is het mogelijk dat u oefeningen krijgt voorgeschreven of advies over een goede houding of voeding.

Onze praktijk bevindt zich in het gebouw Elements op de Winthontlaan 200 naast de ANWB gebouw. Er is gratis parkeeren voor de deur.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Chiropractors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Chiropractie Utrecht in Winthontlaan 200, Utrecht Utrecht 3526 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3526 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822679]