Clansman Online Media groeit stevig

Clansman Online Media groeit stevig van Clansman

Door: Clansman  31-07-2009
Trefwoorden: Gratis, Websites, Samenwerking

Clansman Online Media groeit stevig

UTRECHT – Clansman Online Media, uitgever van tientallen websites en marktleider in het online prijsvragen segment, breidt uit. Diverse nieuwe samenwerkingen met onder andere Ilse Media, en uitbreidingen op het gebied van online korting en gratis pagina's, hebben er onder meer voor gezorgd dat het affiliate netwerk BuckZ.nl met twintig procent is gegroeid de afgelopen maanden.

Ilse Media heeft sinds kort de door Clansman Online Media verzorgde prijsvragen, gratis en korting content opgenomen op de populaire blog website Web-log.nl. De content is ook terug te vinden op Schoolbank.nl, waar de bezoekers naast het terugvinden van oude klasgenootjes nu ook de laatste prijsvragen, gratis producten en aanbiedingen kunnen bekijken. Ook de veelbezochte sites www.Kaartenhuis.nl en www.Tvgids.nl hebben de content succesvol geïntegreerd. Eerder zijn www.AD.nl en www.Ze.nl al gestart met het integreren van de prijsvragen en gratis content.

Ten slotte is er een samenwerking gestart met www.Moneymiljonair.nl, een van de grotere online spaarprogramma's. Moneymiljonair heeft nu zo'n 200.000 actieve leden die elke dag mails ontvangen met allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Voor het lezen van de mails en het ingaan op de aanbiedingen ontvangen de leden spaarpunten, zogenaamde parels. Op de website van Moneymiljonair staat sinds kort de prijsvragen content online voor alle leden.

Ramon Casander, directeur Moneymiljonair: “Sinds kort werken wij samen met het BuckZ systeem van Clansman. Een website met steeds nieuwe content is een belangrijk issue om de terugkerende bezoekers te behouden. Doordat wij ons systeem op eenvoudige wijze hebben aangesloten op het BuckZ systeem kunnen wij ervoor zorgen dat onze bezoekers geautomatiseerd iedere keer andere content voor zich krijgen. Daarnaast leveren de prijsvragen ook nog eens extra omzet op. Wij blijven zeker dit systeem behouden!”

Clansman Online Media
Clansman Online Media is uitgever van websites zoals www.Prijz.nl en www.Allesgratis.nl, waar de bezoeker de laatste prijsvragen en gratis producten online kan terugvinden. Naast het verspreiden van online prijsvragen en gratis producten richten zij zich steeds meer op kortingen en aanbiedingen op internet. Al deze content wordt aangeboden via de eigen websites maar ook verspreid via het affiliatenetwerk BuckZ.nl. Via dit affiliatenetwerk kunnen webmasters de prijsvragen, gratis of korting content binnen een een handomdraai kosteloos integreren binnen hun eigen site in de eigen 'look & feel'. Daarnaast kunnen adverteerders hun prijsvraag of aanbieding laten opnemen in BuckZ.nl zodat deze vertoond zal worden op de veelbezochte partnersites.

Jeroen Ligthart, algemeen directeur van Clansman: “Via BuckZ.nl kunnen websites gerelateerde content opnemen en zo voor meer omzet zorgen. We hebben al meerdere malen gezien dat 'performance based content feeds' en verdere invulling van de vrije advertentie ruimte meer opleverde dan bijvoorbeeld Google Ads. ”

Voor meer informatie zie www.clansman.nl

Trefwoorden: Aanbieding, Affiliate Netwerk, Buckz, Clansman, Content, Gratis, Kaartenhuis, Korting, Moneymiljonair, Omzet, Prijsvragen, Samenwerking, Schoolbank, Spaarprogramma, Tvgids, Web-log, Websites, Ze,