Conclusion start Conclusion Financial Architects

Door: Conclusion  03-07-2008
Trefwoorden: Procesoptimalisatie, Werkkapitaal Management

Pierre Buuron, directeur van Conclusion Financial Architects, is een ervaren manager. Achtereenvolgens CFO van ABB Nederland, CFO van V&D, CEO Toys R Us Centraal Europa en CIO van voorheen VendexKBB. De laatste jaren heeft Pierre als interim manager gewerkt.

Henk Terlou, operationeel manager van Conclusion Financial Architects, is een ervaren manager met een langjarige ervaring in middelgrote- en grote ondernemingen.

Tijdens de samenwerking tussen Pierre en Henk bemerkten zij kansen, die er liggen op het gebied van werkkapitaal management en procesoptimalisatie. Na conceptontwikkeling om werkkapitaal management en BPO in de markt te zetten, is duidelijk geworden dat zij dit het beste met een sterke partner in de markt konden zetten. Deze partner hebben zij gevonden in Conclusion.

Peter de Jong maakt het managementteam compleet en is commercieel directeur van Conclusion Financial Architects. Peter is al tweeënhalf jaar verbonden aan Conclusion als directeur van Conclusion Financiële Professionals. Deze werkmaatschappij levert tijdelijke oplossingen op het gebied van Accounting & Control. Voorheen heeft Peter zeven jaar gewerkt bij Cannock Chase als senior accountmanager.

Over Conclusion Financial Architects: Cash First!
Naast het financiële resultaat is de balans en vooral de kaspositie van organisaties steeds belangrijker geworden. Voor veel CFO’s geldt: Cash First! Een hoog werkkapitaal kost rente en belemmert de groei van een organisatie. Vaak gaat echter een hoog werkkapitaal samen met inefficiënte processen in het traject van order tot cash, zoals het order- en factureerproces. De core business van Conclusion Financial Architects is het verlagen van de proces- en rentekosten en tegelijk het versterken van de balanspositie van organisaties, in het bijzonder de kaspositie. Conclusion Financial Architects begint haar opdracht met een korte scan ‘Cash First’. Hiermee kunnen concrete verbeteringen en kostenreducties worden geïdentificeerd. Vervolgens start een BPO-opdracht. Deze kan bestaan uit zowel het managen van de procesoptimalisaties bij de klant en het realiseren van de rente- en kostenverlagingen, als het overnemen van de verantwoordelijkheid van de processen in de keten order-to-invoice-to-cash. De medewerkers van Conclusion Financial Architects werken als ervaren specialisten uit de praktijk. Zij kunnen daarom performance garanties geven op het verlagen van het werkkapitaal en de kosten.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion heeft 1350 medewerkers in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, voert projecten uit en detacheert professionals. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Selma Nederhoed, communicatiemanager Conclusion
T: 030 – 2193800
M: 06 - 11041669
E: [email protected]
I: www.conclusion.nl

Trefwoorden: Procesoptimalisatie, Werkkapitaal Management