Human Capital Group introduceert 360° Recruitment Scan

Human Capital Group introduceert 360° Recruitment Scan van Conclusion

Door: Conclusion  04-02-2008
Trefwoorden: Recruitment, Conclusion, Recruitment Scan

Utrecht, januari 2008 - Human Capital Group introduceert als eerste HR dienstverlener in Nederland de 360° Recruitment Scan. De 360° Recruitment Scan is een vernieuwend consultancy product op het gebied van recruitment. Door de 360° Recruitment Scan wordt het rendement van het recruitment beleid op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau substantieel verhoogd.

Veel organisaties kampen met personeelstekorten en van de beschikbare werktijd wordt een groot deel besteed aan werving en selectie. Met de krapte op de huidige arbeidsmarkt en de naderende vergrijzing kunnen organisaties het niet meer permitteren om zich alleen op het vervullen van vacatures te richten. Werven in de huidige arbeidsmarkt vergt een strategische aanpak met als voorwaarde dat de in- door- en uitstroomprocessen optimaal zijn ingericht. Een dergelijke aanpak geeft recruitment voldoende prioriteit in het investeringsbeleid van de organisatie.

Door het inzetten van de 360° Recruitment Scan zijn organisaties beter in staat om in de huidige arbeidsmarkt de wervingsinspanningen om te zetten in het daadwerkelijk resultaat van het aannemen en behouden van nieuwe medewerkers. Het centrale thema waar de 360° Recruitment Scan zich op richt is de huidige recruitment inrichting van organisaties. Hierin zijn de bestaande werkprocessen en -procedures de belangrijkste onderwerpen. De consultancy analyse combineert een klassieke aanpak van een vragenlijst met een dynamische aanpak van interviews met beslissers, verantwoordelijke managers en gebruikers.

Over Human Capital Group
Human Capital Group is hèt adviesbureau op het gebied van mens en organisatie. Als enige in Nederland biedt Human Capital Group diensten aan over de gehele HRM cyclus.
Wij streven altijd naar lange termijn relatie met klanten en partners. Hierin vinden we steeds weer nieuwe vormen van dienstverlening. Onze oplossingen zijn verrassend en innovatief, maar altijd passend. Onze HR adviseurs, veranderingsdeskundigen en organisatiepsychologen voorzien in een groeiende behoefte aan brede ondersteuning voor de ontwikkeling en optimalisatie van uw organisatie en medewerkers. De factor 'mens' is terug op de agenda. Human Capital Group is core business van Conclusion.

Over Conclusion
Conclusion is de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Conclusion heeft 1350 medewerkers in 30 werkmaatschappijen, die ieder specialist zijn binnen hun eigen vakgebied en werken voor de top 250 bedrijven. Conclusion levert consultancy, voert projecten uit en detacheert professionals. Het onderscheidend vermogen ligt in de kracht van samenwerken. Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen.

Trefwoorden: Conclusion, Recruitment, Recruitment Scan