De Tandenbleker Utrecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: St.-Laurensdreef 45 a , 3565 AJ Utrecht, Utrecht

E-mail

Over De Tandenbleker Utrecht

Heeft u altijd al geheel veilig en pijnloos uw tanden willen laten bleken met een unieke bleekgel dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat? Dat kan! Wij ontvangen u in onze professionele praktijk waar u geheel op uw gemak wordt gesteld.

Uw favoriete serie op Netflix kijken, een leuke YouTube video of gewoon een lekker muziekje tijdens de bleeksessie? Bij ons is dit mogelijk tijdens het bleken van uw tanden!

Daarnaast werken wij open en transparant en hebben wij opgeleid personeel die de behandelingen professioneel uit zullen voeren. Tegen een zeer scherp tarief kunt u bij ons terecht, dit omdat wij het tanden bleken voor iedereen mogelijk willen maken. Onze werkwijze is volledig betrouwbaar en de wens van de klant staat bij ons erg centraal.

De Tandenbleker Utrecht heeft een unieke werkwijze en werkt met hoogwaardige kwalitatieve producten daardoor bieden wij verschillende behandelingen aan voor zeer scherpe tarieven en zijn wij niet te vergelijken met andere ketens.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/detandenbleker/
Twitter: https://twitter.com/DeTandenbleker

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is De Tandenbleker Utrecht in St.-Laurensdreef 45 a, Utrecht Utrecht 3565 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Polijsten diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Polijsten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3565 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227677]