Dierenkliniek Midden Nederland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningsweg 87 , 3582 GC Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Dierenkliniek Midden Nederland

Dierenkliniek met diverse praktijklocaties voor gezelschapsdieren en paarden in provincie Utrecht en 't Gooi. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Maartensdijk en onze dependances in Utrecht, Oudewater en Breukelen. Daarnaast zijn we te vinden in Nieuwegein, IJsselstein, Weesp, Huizen en Amersfoort. We werken als dierenarts aan huis in provincie Utrecht en 't Gooi.

We werken waar nodig op maat en hanteren passende tarieven. We zijn in het bezit van een mobiele röntgen waardoor we overal, dus ook thuis of bij u op stal een röntgenfoto kunnen maken. We werken met deskundige dierenartsen (waaronder erkende paardenarts) en een gekwalificeerde chiropracter (FES).

We richten ons als praktijk steeds meer op onderzoek om kennis en kunde van ons als dierenartsen en van u als diereigenaar te verhogen. Er is nog veel onduidelijk binnen de diergeneeskunde en veel van wat er gezegd en gedaan wordt is nog gebaseerd op (deels) aannames. We zullen met behulp van ons onderzoek meer inzicht verkrijgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Midden Nederland in Koningsweg 87, Utrecht Utrecht 3582 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3582 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229097]