Dierenkliniek Peter Wiersma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prof. Jordanlaan 90 , 3571 KC Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Dierenkliniek Peter Wiersma

Dierenartspraktijk Peter Wiersma verleent eerstelijns zorg aan gezelschapsdieren. De praktijk is opgericht in 1990 en beschikt over moderne röntgenapparatuur en uitgebreide kennis en ervaring in de diergeneeskunde. De dierenarts Peter Wiersma opereert dieren, verstrekt zonodig medicijnen en adviseert eigenaren en verzorgers van dieren over geschikte behandelingen, therapieën en omgangsvormen met gezelschapsdieren. Peter Wiersma wordt in zijn werk geassisteerd door Etta.

Bijzonderheden
Naast de reguliere eerstelijns dierenzorg, biedt Dierenartspraktijk Peter Wiersma ook speciale kaak- en gebitszorg voor gezelschapsdieren en acupunctuur behandelingen. De praktijk is lid van de SNVA.
Als u hierover meer wilt weten, klik dan op de link "Wij bieden ook…"

Onze visie
In Dierenartspraktijk Peter Wiersma denken en handelen de arts en assistenten met hart voor dier en mens. Kwaliteit van leven en welzijn van dier en mens staan centraal.

Vanaf 1 maart 2005 is er, om u nog beter van dienst te zijn, het een en ander binnen onze praktijk veranderd.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur kunt u bellen om een afspraak te maken. Deze wordt dan gepland tussen 9.30 en 18.00 uur.

Inloopspreekuren (Hier kunt u terecht zonder afspraak)
Dinsdag en donderavond van 18.30 tot 19.30.

Dierenartspraktijk Peter Wiersma biedt ook:
acupunctuur behandelingen
speciale mondholte- en gebitszorg.
ACUPUNCTUUR
Acupunctuur in het kort
Acupunctuur vormt een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt al meer dan 3000 jaar toegepast bij mensen en dieren. In de acupunctuur worden tegenwoordig naast traditionele middelen zoals de bekende naalden ook moderne hulpmiddelen gebruikt, zoals laagfrequente stroom, warmtebronnen, injecties of laserstralen.
Acupunctuur kan bijdragen aan de genezing van allerlei ziekten of bepaalde klachten op een aanvaardbaar niveau houden, zoals pijn bij chronische aandoeningen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek Peter Wiersma in Prof. Jordanlaan 90, Utrecht Utrecht 3571 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3571 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226258]