JOHNSONDIVERSEY WINT AWVN-INNOVATIETROFEE 1e KWARTAAL 2009

Door: Diversey BV  15-07-2009
Trefwoorden: Innovatie, Mdw, Johnsondiversey

Algemeen directeur Toon van Asseldonk van AWVN reikte de AWVN-Innovatietrofee uit aan Pieter Franssen, de manager van de vestiging in Enschede.
De jury vindt de aanpak van JohnsonDiversey vooruitstrevend en vernieuwend, en ziet hierin optimalisering van de menselijke factor in het bedrijf. De medewerker wordt gestimuleerd mee te denken over organisatorische ontwikkelingen en gevraagd met innovatieve voorstellen te komen. Daarnaast stimuleert JohnsonDiversey de medewerker zich zoveel mogelijk te ontwikkelen, zowel binnen als buiten zijn eigen functie. De aanpassing van de werkwijze is goed ingebed in de bedrijfscultuur. Inmiddels werken ook afdelingen in Utrecht volgens het MDW-principe.

De AWVN-Innovatietrofee is een jaarlijkse prijs voor het bedrijf dat in dat jaar het meest inspirerende voorbeeld biedt van sociale innovatie. De winnaar van de jaarprijs wordt gekozen uit de vier winnaars van een kwartaalprijs. Instelling van de prijs vloeit voort uit het AWVN-concept Slimmer werken – ofwel sociale innovatie. Jaarwinnaar van 2008 was XEROX Venray.

JohnsonDiversey biedt totaaloplossingen op het gebied van reiniging en hygiëne voor onder meer gebouwenonderhoud, keukenhygiëne, textielverzorging en persoonlijke verzorging. JohnsonDiversey heeft vestigingen in 55 landen wereldwijd. Het bedrijf bedient klanten in onder andere de Schoonmaakbranche, Horeca, Retail, Gezondheidszorg, Overheid en Food en Beverage Industrie.

Kijk voor meer informatie op www.awvn.nl of www.johnsondiversey.nl  

Trefwoorden: Innovatie, Johnsondiversey, Mdw,