Betaalbare rechtshulp aan de kleine zelfstandige (ZZP-er)

Door: Dondersstraat 1 Advocaten  23-01-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Advocaat, Betaalbaar

Geachte dame/heer,

Indien u zelfstandig ondernemer zonder personeel bent ( zogeheten ‘zzp- er’) dan is deze brief bestemd voor u. Wij zijn een advocatenkantoor aan de F.C. Dondersstraat nr. 1 te Utrecht. Met 14 advocaten verlenen wij rechtshulp op het gebied van onder meer arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht alsmede consumentenrecht.

Onze werkwijze
Bij het eerste telefonisch contact kan worden bekeken of uw probleem direct is op te lossen. Is dit niet het geval dan maken wij met u een afspraak om een inschatting te maken van de juridische mogelijkheden en de haalbaarheid van uw zaak. Tijdens dit eerste gesprek geven wij aan welk uurtarief wordt gehanteerd. Uitgangspunt is dat een tarief wordt gehanteerd van € 175,- per uur inclusief BTW en kantoorkosten. Dit tarief is concurrerend aangezien wij een stichting zijn en u verder niet indirect meebetaalt aan een duur pand of een chique leaseauto! Voor het eerste adviesgesprek van maximaal 30 minuten rekenen wij slechts € 50,-.

Belangenbehartiging of procedure
U heeft bijvoorbeeld een schadevordering of u wilt een overeenkomst voor een verleende opdracht laten beoordelen? U heeft een conflict omtrent de huur van uw bedrijfsruimte of het onderhoud daarvan? In onder meer dergelijke gevallen kunnen wij u adviseren. Indien wij voor u moeten corresponderen dan streven wij naar een snelle en efficiënte oplossing. Mocht het komen tot een procedure dan bent u griffierecht verschuldigd dat afhankelijk is van de hoogte van de vordering.

Wij schatten voor u zoveel als mogelijk in hoeveel tijd met uw zaak gemoeid zal zijn en brengen een klein voorschot in rekening. Mocht u naar aanleiding van deze brief nadere vragen hebben dan kunt u zich rechtstreeks wenden tot de heer M.W.E. van der Zande op het nummer 030 – 276 95 67.

Graag tot ziens!
Dondersstraat 1 Advocaten

Trefwoorden: Advocaat, Betaalbaar, Kwaliteit, Rechtsbijstand, Rechtshulp, Zelfstandige, Zzp-er