draaijer+partners adviseurs & managers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pythagoraslaan 101 , 3584 BB Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over draaijer+partners adviseurs & managers

Gebied, gebouw en gebruik
draaijer+partners is al sinds 1995 thuis in de wereld van gebied, gebouw en gebruik. Voor ons is dit allereerst een wereld van mensen en dan pas van stenen. Daarom stellen wij het gebruik van gebieden en gebouwen centraal. Daar ligt onze focus, van begin tot eind. Maar wel met beide benen op de grond; onze adviezen zijn concreet en uitvoerbaar.

Sectoren
Wij voelen ons thuis in uw sector. Onze adviseurs en managers kennen de dynamiek in uw organisatie. Natuurlijk is de aanpak van het nieuwe werken, vastgoedstrategie en duurzame nieuwe huisvesting voor iedere organisatie vergelijkbaar. Maar juist doordat wij ons verdiepen in uw sector, zorgen wij voor huisvesting die nu en in de toekomst van waarde is.

Onze diensten
Optimale huisvesting voor uw organisatie, nu en in de toekomst. Om dat te bereiken biedt draaijer+partners een breed palet aan advies- en managementdiensten. Of u nu een brede vraagstelling heeft over nieuwbouw of op zoek bent naar specialistische kennis om een onderdeel van uw organisatie te versterken.

Speerpunten
De ontwikkelingen in uw sector en ons vakgebied volgen elkaar razendsnel op. draaijer+partners zet continu in op een aantal innovatieve speerpunten. Daar schenken wij extra aandacht aan. U kunt meer informatie vinden over de speerpunten die onze klanten het meeste bezig houden. Wilt u mee discussiëren over de actuele ontwikkelingen in uw sector en de gevolgen voor huisvesting?

Gebied, gebouw en gebruik
Onze adviseurs en managers realiseren een waardevolle verbinding tussen gebied, gebouw en gebruik. In nauwe samenwerking met klanten implementeren wij concepten die echt werken. En waardevol blijven, volgens onze klanten. Dat is nou precies waar draaijer+partners voor staat: duurzame resultaten, goede relaties en een gezonde omgeving.

Van pril idee tot en met exploitatie
We begeleiden onze klanten bij de ontwikkeling van een pril idee tot planvorming, realisatie en exploitatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is draaijer+partners adviseurs & managers in Pythagoraslaan 101, Utrecht Utrecht 3584 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Renovatie diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Renovatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3584 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737273]