OPG Groep N.V. kiest voor eFocus

Door: Efocus  04-09-2006
Trefwoorden: Internet, Corporate Website

UTRECHT, 20060904 -- Na een uitgebreid pitchtraject heeft OPG Groep gekozen voor het Utrechtse internetbureau eFocus voor de realisatie van haar nieuwe corporate website.

OPG Groep is een beursgenoteerde onderneming en wil met de nieuwe website op een professionele wijze communiceren met hoofdzakelijk beleggers, analisten en de pers. eFocus zal samen met OPG Groep werken aan een functionele website, waarbij de vormgeving en uitstraling tevens een belangrijke rol spelen.

OPG Groep verwacht vooral te kunnen profiteren van de kennis en ervaring van eFocus op het gebied van corporate websites voor beursgenoteerde ondernemingen. eFocus realiseerde eerder de websites voor het beursgenoteerde Heineken International en Spyker Cars.

Beheer met Sitecore V5
Voor het beheer van de website koos OPG Groep voor het Sitecore V5 Content Management Systeem. Dit Content Management Systeem is gebaseerd op Microsoft .Net en kwam onlangs nog als beste uit de bus in CMS Watch!, het onafhankelijke onderzoek naar Content Management Systemen.

Over OPG Groep N.V.
OPG Groep N.V. is een retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische middelen en is sinds 1992 genoteerd aan de Amsterdamse beurs (Euronext Amsterdam). In 2005 bedroeg het nettoresultaat van OPG € 81,8 miljoen bij een omzet van € 2.229 miljoen.

Trefwoorden: Corporate Website, Internet

Contact Efocus

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share