Eliza was here breidt vakantieaanbod in Griekenland wederom uit

Eliza was here breidt vakantieaanbod in Griekenland wederom uit van Eliza Was Here

Door: Eliza Was Here  04-07-2008
Trefwoorden: Vakantie, Griekenland, Eilanden

Reisorganisatie Eliza was here heeft vijf nieuwe accommodaties toegevoegd aan haar vakantieaanbod op de Ionische eilanden in Griekenland: drie op Lefkas, twee in Kefalonia en een op Zakynthos. Uiteraard voldoen ook deze vakantieadressen aan de uitgangspunten van de eigenzinnige reisorganisatie: geen torenhoge hotelfabrieken in drukke oorden, maar kleinschalige accommodaties met zwembad en gelegen in een groene en rustige omgeving. ‘We blijven in onze zoektocht naar nieuwe accommodaties trouw aan ons uitgangspunt en motto: waar de meeste toeristen rechtsaf slaan, gaan wij naar links,’ aldus Eliza was here directeur Koen Everink. De touroperator specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. De vakanties zijn inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Voor de zomer van 2008 kan men kiezen uit Madeira, Portugal, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Malta, Kreta, Corfu, Kefalonia, Zakynthos, Lefkas, Andalusië, Mallorca, Sicilië en Sardinië. Nadere info over beschikbaarheid, prijzen en boeken via de website www.elizawashere.nl of telefonisch via 030 - 789 01 70.

Kefalonia
Het groene en ruige Kefalonia is een minder bekende bestemming maar het eiland heeft talrijke schitterende stranden en jachthavens. De nieuwste aanwinst is het 5-sterren Ionian Dreams Villas dat uit twee luxe villa’s bestaat in het dorpje Svoronata. De villa’s – geschikt voor 2 tot 6 personen - bestaan uit twee verdiepingen, hebben onder meer (satelliet)televisie, een DVD speler en een stereo plus draadloze internetverbinding. De villa’s beschikken tevens over een eigen zwembad. Tevens is het 4-sterren Voldiera Guesthouse nieuw opgenomen: een landgoed met zes kamers. Het totale aanbod van Eliza was here op Kefalonia bestaat uit negen accommodaties.

Zakynthos
Op Zakynthos biedt Eliza was here nu ook Arresti Mountain Villas aan: een groot landgoed met verschillende villa’s. Ze kijken uit over de olijf- en wijngaarden en een dicht pijnbomenbos tot aan de Adriatische zee. Vanwege de aanwezigheid van aparte kinderbadjes ook geschikt voor families met jonge kinderen.

Lefkas
Aan de noordkust van het eiland Lefkas heeft Eliza een vierde accommodatie opgenomen. Het kleinschalige Mira Resort Maisonettes heeft slechts negen huisjes die alle een prachtig uitzicht op zee hebben. De roze maisonnettes, die geschikt zijn voor twee personen, bestaan uit twee verdiepingen van elk 22 m2. Het ontbijtbuffet is inclusief en wordt geserveerd in de ontbijtruimte bij het zwembad.

Madeira
Het landhuis ‘Colina da Faja’ is de jongste loot aan de vakantieadressen die Eliza was here op Madeira aanbiedt. Het ligt in het bekende natuurgebied Nova Levada in het zuidwesten van het eiland. Hiermee komt het aantal accommodaties dat Eliza op dit Portugese eiland aanbiedt op dertien.

Eliza was here
Op de website www.elizawashere.nl vindt men foto's en beschrijvingen van de momenteel 140 vakantieverblijven. Tevens vindt men de prijzen en beschikbaarheid en kan men direct online boeken. De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief verblijf, vlucht, autohuur en accommodatie en veelal inclusief ontbijt. De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen. Vakanties van Eliza was here worden niet via reisburo’s verkocht.

Trefwoorden: Eilanden, Griekenland, Kefalonia, Lefkas, Madeira, Vakantie, Zakynthos